Kedvenc helyek

Lil Wayne csalódott, hogy nem mehet börtönbe

Harmadszor is el kellett halasztani az amerikai rapper börtönbüntetésének megkezdését, ezúttal egy leégett manhattani bírósági épület miatt. Lil Wayne állítólag nem örült neki, hogy nem vonulhatott be a börtönbe.
Lil Wayne-t még tavaly ítélték egy év letöltendő börtönre New Yorkban, de a büntetés megkezdését már kétszer is elhalasztották (legutóbb a rapper fogászati kezelésére hivatkozva kért halasztást). A popsztárnak március 3-án kellett volna bevonulnia a börtönbe, ám ismét elhalasztották a büntetés megkezdését, mert az a bírósági épület, amelyben meg kellett volna jelennie, a napokban leégett, és éppen felújítják.

Wayne a napokban rákészült a fegyházra, múlt héten egy nap alatt hét videoklipet is felvett, amelyek a következő hónapokban jelenhetnek meg. Egyelőre úgy tűnik, hogy csak egy héttel kell elhalasztani a büntetés megkezdését, Wayne azonban kicsit sem örült az újabb haladéknak, sőt, csalódottan vette tudomásul a csúszást..

"Ha egyszer elhatározta magát és felkészült az ember, akkor nem örül az ilyesminek, minél előbb túl akar lenni rajta" - nyilatkozta a sztár ügyvédje.

A rappernek azért kell börtönbe mennie, mert 2007-ben a turnébuszában engedély nélkül tartott fegyvereket találtak a rendőrök. 

 
BBC
2010.03.04
|


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.