Kedvenc helyek

Ska és reggae fesztivált rendez a Three Teadies

A The Three Teadies zenekar - idén indult klubrendezvénye keretében - júniusban saját reggae/ska fesztivált szervez, amelyre az egész országból vár felfedezésre váró fellépőket.
A The Three Teadies zenekar szervezésében nemrég indult útjára a Rudeboy Business Club Budapesten, a Delírium Pubban. A havi rendszerességgel jelentkező klub célja, hogy szokást teremtve állandó fellépési lehetőséget adjon a hazai ska/ reggae zenekaroknak, valamint szórakozási alkalmat az e stílusokra fogékony közönség számára.

A Rudeboy Business Club egyik feladata, hogy a hazai fiatal, tehetséges, ám kevésbé ismert zenekarok számára is bemutatkozási lehetőséget adjon.

Június 12-én a klub keretein belül megrendezésre kerül a **BANGARANG! Mini Reggae-Ska Feszitvál** névre hallgató buli, amelyre ska/reggae zenekarok jelentkezését várják a szervezők.

"Elsősorban olyan formációkra számítunk, melyek kevés fellépési lehetőséggel rendelkeznek,nemrég alakúltak, vagy szeretnének bemutatkozni a közönség előtt. A jelentkezőktől rövid bemutatkozást, valamint lehetőség szerint hanganyagot (akár link formájában is) kérünk" - áll a Three Teadies felhívásában.


 
2010.03.05
|


Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.