Felicity Huffman – Patricia Wolff: A jó pasi kézikönyve

Kézikönyv arról, mit kell tudnia egy „jó pasinak”, amit azért nem kell túl komolyan venni. Felicity Huffman amerikai színésznő, a Született feleségek című sorozat és a Transamerica sztárja. Barátnője, Patricia Wolff film-, tévé- és színházi producerként dolgozik.
Külcsín
 
A kötet borítóján és a fejezeteket elválasztó oldalakon igen stílusos, a negyvenes éveket idéző színes nyomatok láthatók férfi és nő témakörben. 
 
Belbecs 
 
A külcsínnel ellentétben a könyv tartalma nem annyira stílusos, mint inkább kissé sekélyes – vagy ha úgy tetszik, laza. Legyünk azonban szigorúbbak vagy megengedőbbek, az mindkét esetben bizonyos, hogy A jó pasi kézikönyve inkább szórakoztató, mint hasznos olvasmány. A két szerző a legelejétől a legvégéig, azaz az ismerkedéstől az együttélésen, szexen, veszekedésen keresztül egészen a szakításig végigveszi a férfi-női kapcsolatot szigorúan abból a szemszögből, hogy annak sikeréhez mit kell feltétlenül tudnia egy „jó pasinak”. 
 
Kiknek ajánlható?  
 
Saját alcíme szerint „Minden srácnak, aki jó pasi akar lenni – Minden csajnak, aki jó pasit akar.” Szerintünk inkább mindazoknak, akiket nem taszít zsigerből a ’pasi’ és a ’csaj’ kifejezés. 

Jaffa Kiadó, 3990 Ft
fürkész
2010.03.16
|

Kapcsolódó cikkekJáték
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Gül Baba kulturális fesztivál mától vasárnapig. Türbe, rózsák, kiállítás és sok zene- Budapest és a török kultúra. #gulbaba #gulbabakultfeszt
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.