Élmény! Minden tekintetben.

Budapest, Müpa Budapest, 2010. március 14. - április 14.
A Művészetek Palotája ötödik születésnapján nem tartotta bizonytalanságban egykori, törzs- és leendő látogatóit: mindenkivel közölte, mit is kér ajándékba: fotót, sok-sok fotót.
Az Élmény! Minden tekintetben. című fotópályázatra három kategóriában (A felidézett élmény, Kreatív, A Művészetek Palotája épülete) nevezhettek mindazok, aki jó barátságban állnak az objektívvel.
 
Az eredmény messze meghaladta a szervezők várakozásait: 675 pályázó több mint háromezer, magas színvonalú alkotást küldött be: a MüPa éjjel és nappal, kívül és belül, művészek, műalkotások, zene képekben… A legjobb fotókat az ötéves Művészetek Palotája most mindenkinek megmutatja.
Mohai Szilvia
2010.03.29
|
(12 kép)


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.