Csíkszentmihályi Róbert kiállítása

Szentendre, MűvészetMalom, 2010. március 27. - május 30.
A kiállítás az idén hetvenéves, negyvenhat éve Szentendrén élő és alkotó szobrász- és éremművész kiemelkedő életműve előtt tiszteleg.
Az idén hetvenéves szobrász- és éremművész negyvenhat éve Szentendrén él és alkot; a város e kiállítással az Érdemes és Kiváló művész kiemelkedő életműve előtt tiszteleg.
 
Csíkszentmihályi Róbert a plasztika minden ágában maradandót alkotott: korai, természeti anyagokból, főként mészkőből és fából készült műveivel ember és természet viszonyát elemezte, később formailag az absztrakció irányába mozdult el, a nyolcvanas évek kisbronzaival az emberi sorsok, élethelyzetek drámaiságát jelenítette meg, a kilencvenes években készült groteszk állat-ember párosokat felvonultató Bestiárium-sorozatával pedig kivételes jellemábrázoló készségéről tett tanúbizonyságot.
Mohai Szilvia
2010.03.29
|
(3 kép)


Játék
Az ország egyik legismertebb MC-je bandájával és saját szerzeményeivel érkezik a Hajóra.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.