Kedvenc helyek

Iggy Pop: soha többé stagediving!

A 62 éves énekes legutóbbi koncertjén balul sült el a közönség közé ugrás, ezért Iggy úgy döntött, itt az ideje, hogy felhagyjon évtizedes szokásával. A peches kimenetelű New Yorki-i próbálkozás volt az utolsó pályafutása során.
Iggy Pop a New York-i Carnegie Hallban adott koncertjén azzal próbálta feldobni a show-t, hogy a színpadról beugrott a közönség közé, de a stagediving mutatványa rosszul sült el, mert senki nem kapta el, így a rocksztár a földön landolt és alaposan megütötte magát. Nagyobb baja szerencsére nem lett, megúszta néhány zúzódással a dolgot, mindenesetre a történtek után megfogadta, hogy soha többé nem ugrál a közönség közé. 
 
"Amikor földet értem, nagyon megütöttem magam, és azonnal elhatároztam, hogy a Carnegie Hallban volt az utolsó stagedivingom. A közönség nem számított rám, mindenki csak nézett, hogy ez meg mit akar?" - mondta a szerencsétlen esetről az énekes.  
 
 
NME
2010.03.24
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.