Nincs többé Mónika show!

9 év, 1918 adás után megszűnik a Mónika show. A héten forgatták az utolsó adást, majd a stábtagok könnyes búcsút vettek egymástól. Erdélyi Mónika azonban továbbra is marad az RTL Klubnál, bár még nem tudni, milyen műsorban lesz látható.
A Mónika show 2001 májusában indult az RTL Klubon, s akkor még senki nem gondolta, hogy ennyi adást megél majd. A csatornánál most úgy döntöttek, hogy vége. Indoklásuk szerint túl sokszor büntette meg őket az ORTT a műsor miatt, ám valószínűleg az sem volt utolsó szempont, hogy a konkurens TV2 Joshi Bharat show-ja egyre népszerűbbé vált, és nem egyszer megelőzte nézettségben vetélytársát.
 
Amikor Erdélyi Mónika megtudta, hogy műsorának vége, ürességet érzett – nyilatkozta a Reflektor című műsornak. Elmondása szerint a műsor már az élete részévé vált, ezért második családjaként tekintett kollégáira. Őt is váratlanul érte hát a dolog, szinte fel sem fogta még, hogy új fejezet kezdődik az életében. A műsorvezetőnek azonban nem kell félnie attól, hogy állás nélkül marad, az RTL Klub-nál ígéretet tettek neki, hogy a jövőben is számítanak rá.  
 
Így viszont Joshi Bharat-é lehet az utolsó szó, akinek TV2-n futó műsora most egyeduralkodóvá vált a kibeszélő show-k kategóriájában. Kérdés, van-e még jövője a műfajnak, és vajon Joshi Bharat meddig jut még nézettségben a legnagyobb riválisa nélkül… 
 
 
2010.04.02
|


Filmek a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.