Condon rendezi a következő Alkonyat-filmet

A következő Alkonyat-film, a Breaking Dawn (Hajnalhasadás) című folytatás rendezőjeként korábban szóba került már Gus Van Sant, Mark Waters és Sofia Coppola is, de most vége a találgatásoknak, a Summit ugyanis megnevezte a direktort.
Az Entertainment Weekly, pontosabban az EW.com értesülései szerint tehát a negyedik Alkonyat-filmet Bill Condon, az Oscar-díjas Dreamgirls című musical Oscar-díjas direktora rendezheti meg, mint azt a franchise-t gyártó Summit Entertainment illetékesei az internetes médiumnak elárulták. 
 
Sőt mivel a tervek szerint a könyv verzióban 756 oldalas alkotást a filmesek kettébontják, az alkotó rögtön két Twilight-filmet is készíthet. Ezek közül az első 2011-ben érkezik majd a mozikba, de addig is bemutatják – hazánkban idén július 1-jén – az Alkonyat – Napfogyatkozás című harmadik részt, amit még David Slade (Cukorfalat) rendezett. 
 
Eddig egyébként a már a legelejétől fogva folyamatos siker ellenére minden Alkonyat-filmet más direktor jegyez (az első filmet, az Alkonyatot Catherine Hardwicke, a másodikat, az Alkonyat – Újholdat pedig Chris Weitz rendezte), Condon kivételes kegyben részesül tehát, ha valóban ő forgathatja majd le a két Hajnalhasadás-filmet. 
 
Ezek fényében pedig – mivel a munkálatok miatt az idei és a következő év nagy részét a filmes Kanadában, Vancouverben, az Alkonyat-filmek forgatási helyszínén tölti – eddig tervezett következő projektje, a 2012-re ígért, Kristin Scott Thomas főszereplésével forgatandó Salmon Fishing in the Yemen egyelőre talonba kerül. 
 
 
 
(wenn, people.com)
 
 
2010.04.08
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
22
K
23
Sze
24
Cs
25
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.