Kirúgták Horváth Évát és Peller Mariannt a Reggeliből

Az RTL Klub Reggelijének műsorvezetői csapata májustól jelentősen megváltozik. Visszatér szülési szabadaságáról Lilu, és élő műsorban bizonyíthat Erdélyi Mónika is, ezzel egy időben távozik a csatornától Peller Mariann és Horváth Éva.
- Szinte hihetetlen, hogy milyen gyorsan eltelt a szülési szabadságom és bevallom, félig még mindig azon maradok. Háromhetente vezetem majd a Reggelit, ami azt jelenti, hogy azokon a napokon Dávidra apukája vigyáz, de csak amíg haza nem érek. Szerencsére ez csak pár órát jelent, hiszen a Reggeli műsor nagy részét a kisfiam átalussza. Persze nehéz lesz ennyi időt is távol tölteni tőle, de már nagyon hiányzott a munkám, a nézők és a kollégák, izgatottan és örömmel várom újra a reggeleket. – mondta el Lilu.
 
- Örültem az RTL Klub felkérésének, igyekszem megfelelni az új kihívásnak, jó lesz 9 év után valami újban kipróbálni magam. Mindig is szerettem volna élő műsort vezetni, a Csak csajok nagyon jó élmény volt, megpróbálom minél több oldalamat megmutatni és remélem, a nézők ebben a szerepkörben is szeretettel fogadnak – nyilatkozta Erdélyi Mónika.  
 
Ami egyesek öröm, az másoknak könnyes búcsú, április végével távozik a csatornától Peller Mariann és Horváth Éva, akik több, mint egy éve ébresztik az RTL Klub nézőit.  
 
- Pályakezdőként jobb munkáról álmodni sem mertem volna, nagyon jó emlékekkel távozom. Remélem, hogy az itt szerzett tapasztalatokat a jövőben is hasznosítani tudom majd. - összegezte az elmúlt évet Peller Mariann. 
 
Horváth Éva is bizakodó: - Köszönettel tartozom műsorvezető társaimnak és a Reggeli egész csapatának, eseményteli évet tudhatok magam mögött. Békében váltunk el egymástól, remélem, hogy ezzel nem ért véget televíziós pályafutásom. 
 
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója bizík benne, hogy a nézők nem bánják majd a változást, s egyben megköszönte a két elbocsátott műsorvezető munkáját: "A Reggeli új párosai garanciát jelentenek arra, hogy jókedvűen ébredjen mindenki, aki minket néz. Örülök, hogy Lilu visszatér, és hogy Mónikát nem kell a Mónika show nélkül sem nélkülöznünk. Egyúttal köszönöm az elmúlt másfél év munkáját Horváth Évának és Peller Mariannak. Biztos vagyok abban, hogy sokaknak hiányozni fognak a képernyőről, és hamarosan újra együtt dolgozhatunk majd velük." 
 
Májustól tehát Hujber Ferenc, Csonka András és Szujó Zoltán mellett Lilu, Erdélyi Mónika és Ördög Nóra alkotja majd a Reggeli új csapatát. 
 
(RTL Klub) 
2010.04.08
|


Filmek a TV-ben
18:10
Elveszve az Amazonasnál
német film, 2013
18:20
Jackie Chan: A botcsinálta gengszter
hongkongi akcióvígjáték, 1989
18:20
Hulk
amerikai akciófilm, 2003
18:45
A Pusztító
amerikai akciófilm, 1993
18:45
Mennydörgés
hongkongi akciófilm, 1995
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
11:30
Tini titánok, harcra fel!
2013, 32. rész: A randi
11:32
Mr. Bean
2002, 31. rész: Mr. Bean, a művész
11:33
Sam, a tűzoltó
VI. évad, 16. rész
11:40
Magyar népmesék IV. sorozat
magyar animációs filmsorozat, A gazdag ember három fia
11:40
Mia és én
II. évad, 2. rész
Játék
Az időpont a csendes-nyomorúságos 1948. A nagyharsányi gyöngyösbokréta mozgalom tagjai a szabadságharc jubileumi megemlékezésének árnyékában készülnek a nagy napra. De vajon lesz-e ebből megemlékezés? És hogy jön ide a Tompa Misi bácsi?
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.