Kirúgták Horváth Évát és Peller Mariannt a Reggeliből

Az RTL Klub Reggelijének műsorvezetői csapata májustól jelentősen megváltozik. Visszatér szülési szabadaságáról Lilu, és élő műsorban bizonyíthat Erdélyi Mónika is, ezzel egy időben távozik a csatornától Peller Mariann és Horváth Éva.
- Szinte hihetetlen, hogy milyen gyorsan eltelt a szülési szabadságom és bevallom, félig még mindig azon maradok. Háromhetente vezetem majd a Reggelit, ami azt jelenti, hogy azokon a napokon Dávidra apukája vigyáz, de csak amíg haza nem érek. Szerencsére ez csak pár órát jelent, hiszen a Reggeli műsor nagy részét a kisfiam átalussza. Persze nehéz lesz ennyi időt is távol tölteni tőle, de már nagyon hiányzott a munkám, a nézők és a kollégák, izgatottan és örömmel várom újra a reggeleket. – mondta el Lilu.
 
- Örültem az RTL Klub felkérésének, igyekszem megfelelni az új kihívásnak, jó lesz 9 év után valami újban kipróbálni magam. Mindig is szerettem volna élő műsort vezetni, a Csak csajok nagyon jó élmény volt, megpróbálom minél több oldalamat megmutatni és remélem, a nézők ebben a szerepkörben is szeretettel fogadnak – nyilatkozta Erdélyi Mónika.  
 
Ami egyesek öröm, az másoknak könnyes búcsú, április végével távozik a csatornától Peller Mariann és Horváth Éva, akik több, mint egy éve ébresztik az RTL Klub nézőit.  
 
- Pályakezdőként jobb munkáról álmodni sem mertem volna, nagyon jó emlékekkel távozom. Remélem, hogy az itt szerzett tapasztalatokat a jövőben is hasznosítani tudom majd. - összegezte az elmúlt évet Peller Mariann. 
 
Horváth Éva is bizakodó: - Köszönettel tartozom műsorvezető társaimnak és a Reggeli egész csapatának, eseményteli évet tudhatok magam mögött. Békében váltunk el egymástól, remélem, hogy ezzel nem ért véget televíziós pályafutásom. 
 
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója bizík benne, hogy a nézők nem bánják majd a változást, s egyben megköszönte a két elbocsátott műsorvezető munkáját: "A Reggeli új párosai garanciát jelentenek arra, hogy jókedvűen ébredjen mindenki, aki minket néz. Örülök, hogy Lilu visszatér, és hogy Mónikát nem kell a Mónika show nélkül sem nélkülöznünk. Egyúttal köszönöm az elmúlt másfél év munkáját Horváth Évának és Peller Mariannak. Biztos vagyok abban, hogy sokaknak hiányozni fognak a képernyőről, és hamarosan újra együtt dolgozhatunk majd velük." 
 
Májustól tehát Hujber Ferenc, Csonka András és Szujó Zoltán mellett Lilu, Erdélyi Mónika és Ördög Nóra alkotja majd a Reggeli új csapatát. 
 
(RTL Klub) 
2010.04.08
|


Filmek a TV-ben
18:10
Szívhangok
német romantikus vígjáték, 2013
18:25
Felpörgetve
amerikai-ausztrál-kanadai akciófilm, 2001
18:45
Tolvajtempó
amerikai akciófilm, 2000
18:55
A belgák királya
belga vígjáték, 2016 (feliratos)
19:00
Impromptu
francia-angol vígjáték, 1991
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
17:05
Gumball csodálatos világa
2011, 931. rész: A menü
17:05
Ruff Ruff, Tweet és Dave
I. évad, 37. rész: Ruff Ruff, Tweet And Dave 01 1037 - Happ
17:05
Új bolondos dallamok
2015, 631. rész: Daffy a potyautas
17:10
Új bolondos dallamok
2015, 632. rész: Szuperrobogó 3000
17:10
ALVINNN!!! és a mókusok
III. évad, 312. rész
Játék
Egy férfit a mániái tesznek férfivá – gondolja Duncan, aki egy angol tengerparti kisvárosban tanár, és minden tud Tucker Crowe-ról, az amerikai rockzenészről, aki 20 évvel ezelőtt koncert közben lesétált a színpadról, és azóta sem látta senki. És aki most – annyi év rejtélyes hallgatás után – közzétesz egy demót.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.