Kedvenc helyek

Lil Wayne életeket ment a börtönben

A rapper hamar hozzászokott a börtönélethez, és már munkát is kapott, amit állítólag nagy lelkesedéssel végez büntetése idején: gondoskodnia kell arról, hogy senki se kövessen el öngyilkosságot.

Kapcsolódó cikkek

Lil Wayne márciusban kezdte meg egyéves börtönbüntetésének letöltését, amit illegális fegyvertartás miatt róttak ki rá. A rapper - barátnője szerint - jól beilleszkedett a közösségbe, és már munkát is kapott: azokat a rabtársakat kell szemmel tartania, akiknél fennáll a veszély, hogy öngyilkosságot akarnak elkövetni, illetve szólnia kell, ha valakiről feltételezi, hogy saját élete kioltását tervezi. 
 
"Wayne munkát kapott. Neki kell figyelni azokat a börtönlakókat, akik öngyilkosságot követhetnek el. Szemmel tartja az őrült rabokat, és gondoskodik róla, hogy ne próbálkozzanak öngyilkossággal. Szereti a munkát, még ha nem is fizetnek neki sokat érte" - mondta a barátnő. 
 
Lil Wayne állítólag könnyen hozzászokott a benti léthez, jól kijön a többiekkel, sőt, még azt is sikerült elérnie, hogy ne kelljen levágni a haját, mint a többieknek.  A rapper szabadidejében az interneten keresztül tartja a kapcsolatot rajongóival, és lelkesen válaszolgat a blogjára érkező kérdésekre.
 
 
Rolling Stone
2010.04.13
|


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.