Kedvenc helyek

Ákos és Nagy Feró az idei ikonok

Ákos és Nagy Feró előtt tiszteleg idén nyáron a hazai könnyűzenei élet. Az idén harmadszor megrendezésre kerülő MTV Icon koncertsorozat alkalmával tizenkét népszerű előadó játssza el a magyar könnyűzene ikonjainak legendás dalait a siófoki Coke Club-ban.
Régóta találgatás tárgyát képezi, hogy vajon kik lesznek az idén harmadszor jelentkező MTV Icon koncertsorozat ikonjai? Kedden végre fény derült a titokra: Ákos és Nagy Feró munkássága előtt tiszteleg a hazai könnyűzenei elit a nyár folyamán. Új köntösben csendülnek majd fel a Coke Club-ban az olyan slágerek, mint az Indiántánc, a Hello, a 8 óra munka, vagy az Azok a boldog szép napok. Ákos koncertje július 10-én, Nagy Feró estje pedig július 31-én kerül megrendezésre.

A két zenészről Nánási Pál készített nemrég egyedülálló fotókat, amelyek az igazi ikon életérzést mutatják be: a képeken Ákos és Feró a rajongók közé ugranak a színpadról, igazi stage-diving-ot mutatnak be közönségüknek.

"Nagyon meglepődtem azon, hogy én is ikon lehetek idén, igazán jól esik ez a fajta elismerés. Számomra ez egy visszajelzés arról, hogy jó az, amit csinálok, ami sokat jelent nekem. A júliusi bulit izgatottan várom, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki a fiatalok a dalaimból. Biztosan sokat fogok tanulni tőlük, hiszen lelkileg még én sem öregedtem meg: kíváncsi vagyok a feldolgozásokra"- mondta Feró.

Ákos is nagyon várja már a júliusi bulit: "Meglep és örülök. Kicsit reménykedtem, hogy még nem vagyok ennyire öreg, viszont most kiderült, hogy de. A feldolgozásokat várom, soha nem utasítottam el az ilyen jellegű megkereséseket. Ha jól sikerül az átirat, mindenki azt mondja, milyen jó kis nóta. Ha rosszul, azt mondják, bezzeg az eredeti! Úgyhogy nagy baj nem lehet! Hajrá!" - nyilatkozta az énekes.

A koncertek a nézők számára ingyenesek és exkluzívak: élőben kizárólag a Coke Club-ban szólalnak meg, televízióban felvételről csak az MTV-n láthatóak. Olyan szokatlan együttműködések és egyedi előadások várhatók, amelyekről még sokáig mesélhet majd, akinek lesz szerencséje személyesen is végighallgatni a koncerteket. Ákos dalait többek között Eszenyi Enikő, Sebestyén Márta és Ferenczi György adja majd elő, míg a Feró előtti főhajtásra nem kisebb nevek készülnek, mint Marót Viki, a Kalapács, a Pál Utcai Fiúk vagy Tompos Kátya.

Idén először nem csak a szombat, hanem már a péntek este is az ikonokról szól majd. A koncertek előtti estéken ugyanis Lévai Balázs Dob+Basszus Live című produkciójában is Ákos, illetve Feró lesz a vendég. Ekkor ők maguk is eljátszanak majd egy-egy dalt, illetve neves vendégekkel, filmbejátszásokkal, meglepetésekkel tarkítva tekintik át karrierjüket.

Naptárakat frissíteni: július 10. - Ákos, július 31. - Nagy Feró MTV Icon koncert a siófoki Coke Club-ban!
 
2010.04.28
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.