Szentivánéji Tűzfesztivál

Budapest, Almássy Hall, 2010. június 19. 17:00
Az Almássy téri Szabadidőközpontban június 19-én kora délutántól egészen hajnalig tart majd a Szentivánéji Tűzfesztivál, melyen családi- és gyermekprogramok, különböző tüzes performance-ok és koncertek egyaránt várják a látogatókat.
Az újabban Almássy Hall néven futó szabadidőközpont autentikus programokkal készül az év legrövidebb éjszakájára, Szent Iván ünnepére - a nyári napforduló előtti szombaton rendezik meg bemelegítő Szentivánéji Tűzfesztiváljukat, melyre minden korosztályt nagy szeretettel várnak.
 
A kora délutáni programok leginkább a kisebbeknek kedveznek majd, őket kézműves foglalkozásokkal - tűzzománc-készítéssel, üvegfestéssel, mécseskészítéssel - rajzversenyekkel, interaktív, játékos bűvészmutatványokkal, lufis trükkökkel, hangszerbemutatókkal, kézműves bemutatókkal és vásárral várják a szervezők.  
 
A nagyszínpadi produkciók este 8 órakor kezdődnek, fellép a Tűzfészek tűzszínházi produkció, Jr. Brown , a Vadvirágok Blues Band, az Afrobreakz dobosai és táncosai, lesz magyar népzene és táncház, versek zenével, jazz, hennafestés, afrofonás és garantált tüzes hangulat.
 
 
|


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.