Kedvenc helyek

Kylie Minogue ingyen énekel a melegeknek

Az ausztrál énekesnőt egy madridi melegfesztivál szervezői keresték meg, ő pedig örömmel mondott igent a felkérésre, mert speciális viszony fűzi a meleg közösséghez.
Kylie Minogue a melegek és leszbikusok hagyományos madridi felvonulásának sztárvendége lesz hétvégén. Az ausztrál énekesnő a Plaza de Espanán felállított színpadon lép fel szombaton, a koncertje teljesen ingyenes lesz. Kylie-t a szervezők keresték meg azzal a kéréssel, hogy álljon a melegek mellé, és emelje a rendezvény fényét, a popsztár gondolkodás nélkül vállalta a fellépést.

"Meghatódtam azon, hogy a szervezők mindenképpen engem szerettek volna felkérni a fellépésre. Már régóta különleges kapcsolat fűz a meleg nyilvánossághoz, és nagyon örülök, hogy számítanak rám egy ilyen különleges alkalom ünneplésekor" - mondta az énekesnő.

A spanyolországi melegfesztivál Európa egyik legnagyobb hasonló rendezvénye, egy teljes héten keresztül tartanak a programjai a fővárosban, és sokezer embert vonzanak.

(Yahoo)
 
2010.06.28
|


Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.