Kedvenc helyek

Kylie Minogue ingyen énekel a melegeknek

Az ausztrál énekesnőt egy madridi melegfesztivál szervezői keresték meg, ő pedig örömmel mondott igent a felkérésre, mert speciális viszony fűzi a meleg közösséghez.
Kylie Minogue a melegek és leszbikusok hagyományos madridi felvonulásának sztárvendége lesz hétvégén. Az ausztrál énekesnő a Plaza de Espanán felállított színpadon lép fel szombaton, a koncertje teljesen ingyenes lesz. Kylie-t a szervezők keresték meg azzal a kéréssel, hogy álljon a melegek mellé, és emelje a rendezvény fényét, a popsztár gondolkodás nélkül vállalta a fellépést.

"Meghatódtam azon, hogy a szervezők mindenképpen engem szerettek volna felkérni a fellépésre. Már régóta különleges kapcsolat fűz a meleg nyilvánossághoz, és nagyon örülök, hogy számítanak rám egy ilyen különleges alkalom ünneplésekor" - mondta az énekesnő.

A spanyolországi melegfesztivál Európa egyik legnagyobb hasonló rendezvénye, egy teljes héten keresztül tartanak a programjai a fővárosban, és sokezer embert vonzanak.

(Yahoo)
 
2010.06.28
|


Játék
Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok... Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver (Josh Brolin) különleges ügynök újabb véres küldetésre indul.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.