Zöld darázs: Seth Rogen átalakult

Mint arról korábban beszámoltunk, adaptáció készül a Zöld darázs (The Green Hornet) c. képregény alapján, melyben egy kettős életet élő főhőst ismerünk meg, akit Seth Rogen alakít. Nemrégiben az akciófilm első trailere is megérkezett…
Hosszú várakozás után nemrégiben végre megérkezett a Zöld darázs első előzetese. A képregény-adaptáció a különleges fantáziájáról ismert Michel Gondry rendező (Egy makulátlan elme örök ragyogása, Az álom tudománya) és sztárja, Seth Rogen közös alkotása, mely azok számára is bemutatja a szokatlan szuperhőst, akik eddig esetleg nem ismerték. 
 
Az alkotók azt ígérik, a film számtalan meglepetést tartogat. De az először nyilvánosságra hozott képsorok legnagyobb meglepetése maga a főszereplő, Seth Rogen. Az eddig szinte kizárólag komikusi szerepeiről (Felkoppintva, Ananász expressz, Zack és Miri pornózik) ismert színész alaposan lefogyott és valamennyire meg is izmosodott a szerep kedvéért. 
 
„Azért még nem lettem Batman, hiszen a film úgyis arról szól, hogy van egy felelőtlen pacák, aki hirtelen megörököl egy elképesztő méretű vállalatbirodalmat, és rájön, hogy a sok pénzével megpróbálhat valami hasznosat is csinálni. Ezért aztán átképzi magát szuperhőssé. Azért vállaltam a szerepet, mert úgy gondoltam, ez nagyjából nekem való. Nem paródiát, nem vígjátékot, hanem igazi akciófilmet csináltunk, de azért a pasas, akit játszom, nem úgy kezdte, hogy bűnözőkre vadászott. Egy kis pocak még épp belefér a karakterbe…” – nyilatkozta a színész. 
 
Az átalakult Rogen mellett a Zöld darázsban (eredeti címén a The Green Hornetben) Cameron Diaz, Tom Wilkinson, Edward James Olmos, a rég látott Edward Furlong és az Oscar-díjas Christoph Waltz is megjelenik. A filmet 2011. január 14-én mutatják be az Egyesült Államokban, és még abban a hónapban megérkezik a magyar mozikba is. 
 
 
 
(IC Press)
 
 
IC Press
2010.06.29
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:10
Floridai álom
amerikai film, 2017
18:15
Barátom, Róbert Gida
amerikai családi film, 2018
18:25
Fehér Isten
magyar filmdráma, 2014
18:45
Üvöltő szelek
angol-amerikai romantikus filmdráma, 1992
18:50
Szuperhekusok
olasz akcióvígjáték, 1985
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.