Jön az élőszereplős Mulan

Hamarosan új formában születik újjá Mulan, a harcias kínai leányzó, hiszen élőszereplős feldolgozás készül a Disney-hősnő legendája alapján. A főszerepet pedig nem más formálja meg, mint Ziyi Zhang, a Repülő tőrök klánja sztárja.
Az 1998-as, Tony Bancroft és Barry Cook rendezte Disney-rajzfilm – ami egy ősi, V. századi kínai legendán alapul – főhőse Mulan, aki sokáig hiába lázad az ősi szokásrendszer ellen; a kalandok, melyekre vágyik, csak férfiaknak adatnak meg. Ám amikor a hunok megtámadják a birodalmat, megnyílik előtte az út: csak férfi ruhába kell bújnia, átesni a kiképzésen, és máris a császári hadsereg tagja lehet – feltéve, ha addig le nem lepleződik. 
 
A most készülő élőszereplős változat Chuck Russell, a Rémálom az Elm utcában 3., A maszk, a Végképp eltörölni és A Skorpiókirály direktora rendezésében valósul meg, Ziyi Zhang pedig amellett, hogy a főszerepet alakítja majd, magára vállalta a film produceri teendőit is. A hírek szerint a kínai színésznő személyesen kereste fel a Disney fejeseit, akik bele is egyeztek, hogy 100 millió dollárral szálljanak be a produkcióba. 
 
A ChannelNewsAsia.com értesülései alapján a forgatás idén októberben kezdődik Kínában, a mű azonban angolul beszélő lesz, 3D-s és állítólag nem annyira az eredeti legendát, mint inkább a Disney-animációs film cselekményét veszi majd alapul. A bemutató időpontjáról azonban még nem áll rendelkezésre információ. Ziyi Zhangot egyébként korábban a Repülő tőrök klánján kívül olyan filmekben láthattuk, mint a Hős, a Csúcsformában 2., a 2046 vagy az Egy gésa emlékiratai.
 
 
wenn
2010.08.02
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.