Kedvenc helyek

Avril Lavigne lassú, de termékeny

A kanadai énekesnő a szokásosnál többet pepecsel új lemezével, de állítólag már két albumnyi új dal összegyűlt. A csúszás oka az, hogy az új szerzeményeket mind egymaga írta meg, és előtte szükség volt megfelelő mennyiségű inspirációra.
A 2000-es évek elején tinisztárként berobbant, de még ma is igen népszerű 25 éves énekesnő utoljára 2007-ben jelentkezett stúdióalbummal, a The Best Damn Thing című anyag után 2008 végén kezdett negyedik stúdióalbuma megírásához. Tavaly nyáron már arról számolt be, hogy kilenc dal elkészült a lemezhez, és 2009 novemberében megjelenik az album, a korong kiadására azonban hiába vártak a rajongók. Az énekesnő most ismét életjelet adott magáról, és elnézést kért a kissé lassú munkatempó miatt. 
 
"Egyedül írom a számokat, ezért a vártnál hosszabb ideig tartanak a munkálatok, mert közben élnem kell az életemet, hogy minél több inspirációt szerezzek a dalszerzéshez. Már két lemezre való szám összegyűlt, egyre közelebb járok az album befejezéséhez" - fogalmazott Avril, majd hozzátette: hamarosan már az első kislemezdal megjelenésének dátumával jelentkezik majd. 
 
 
Digitalspy
2010.08.17
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.