Stiller továbbra is trendkívüli

Továbbra is trendkívüli akar lenni Ben Stiller, hiszen a korábbi híresztelésekkel ellentétben a legújabb értesülések szerint mégsem fújták le a Zoolander 2-t: a Zoolander – A trendkívüli folytatását állítólag mégis leforgatják.
A film sztárja, Ben Stiller már közel jár ahhoz, hogy befejezze a forgatókönyvet, mivel segítsége akadt Justin Theroux személyében, aki a Trópusi vihart és a Vasember 2-t is jegyzi. A Paramount stúdió szívesen tető alá hozza a produkciót, azzal a feltétellel, hogy a költségvetés 40 millió dollár alatt marad – ez azt jelenti, hogy a sztárok szinte ingyen játszanak. 
 
Stiller ahhoz eleve ragaszkodott, hogy Zoolander vetélytársát, Hanselt ismét jó barátja, Owen Wilson alakítsa; a többi szereplő kiléte még bizonytalan. A projektről egyébként már 2008. decemberében lehetett hallani: Stiller akkor jelentette be, hogy folytatódik az üresfejű férfimodellről szóló 2001-es vígjáték. Később azonban arról lehetett hallani, hogy a második rész mégsem készülhet el; úgy tűnik, azóta a Paramount ezzel a kis ultimátummal módosította korábbi döntését. Ha minden jól megy, a Zoolander 2-t 2012-ben mutatják be. 
 
A komikust azonban addig sem fogják hiányolni rajongói, hiszen visszatér az Apádra ütök és a Vejedre ütök folytatásában. Az Utódomra ütökben a Stiller által játszott Gregnek továbbra is kétségbeesetten bizonyítania kell, hogy megszerezze paranoiás apósa (Robert de Niro) bizalmát, és a segítségére siető lökött szülei (Barbra Streisand és Dustin Hoffman) csak rontanak a dolgon. A komédiát december 23-án mutatják be a magyar mozik.
 
 
UIP
2010.09.01
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
18:10
Veszélyes családi képek
amerikai dráma, 2019
18:30
Acélország
angol thriller, 2018
18:40
A dzsentlemanus
amerikai vígjáték, 1992
18:45
Beavatás
amerikai thriller, 2003
18:50
Irina
bolgár film, 2018
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.