Kedvenc helyek

Lil Wayne-t megbüntették a börtönben

A rapper hamarosan szabadul, de büntetésének utolsó hónapja igen keménynek ígérkezik, miután megszegte a börtönszabályzatot, és egy hónapra magánzárkába küldték.
Lil Wayne még március elején vonult börtönbe, és kezdte meg egyéves büntetését, amelyet engedély nélküli fegyvertartásért kapott. Jó magaviselete miatt az egy évet nyolc hónapra mérsékelték, ami azt jelenti, hogy a zenész novemberben elhagyhatja a büntetés-végrehajtási intézetet. A börtönhónapok vége azonban igen kellemetlen lesz Lil Wayne számára, a napokban ugyanis egy hónap magánzárkára ítélték, mert megszegte a belső szabályzatot.

A hírek szerint a rapper egy MP3-lejátszót csempészett be a börtönbe, amit egy másik rabnál találtak meg, az ő cellájában pedig a hozzá tartozó fülhallgatókra, illetve töltőkre bukkantak. A zenész büntetése abból áll, hogy november 4-i szabadulásáig napi 23 órát egy magánzárkában kell töltenie, hetente egyszer telefonálhat, és csak imádkozáshoz, valamint orvoshoz kéredzkedhet ki a cellájából, más rabokkal még véletlenül sem érintkezhet.

Lil Wayne karrierjét nem törte ketté a büntetés, a rapper a napokban jelentette meg I Am Not A Human Being című lemezét.
 
(Guardian)
2010.10.06
|


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.