Újabb vámpírok a Breaking Dawnban

A gyerekszínész Mackenzie Foy után a napokban egy egész csapatnyi színész csatlakozott a jelenleg készülő Alkonyat-filmhez, a Breaking Dawnhoz. Az újonnan csatlakozók jórészt vámpírokat fognak alakítani a sagát lezáró két részben.
A Breaking Dawn legújabb vámpírjai közül a legismertebb Lee Pace, akit korábban a Halottnak a csók című sorozatban, illetve olyan filmekben láthattunk, mint a Zuhanás, a Miss Pettigrew nagy napja vagy a Marmaduke - A kutyakomédia. Pace esetleges részvételéről pletyka szinten már korábban is beszéltek, de a stúdió most hivatalosan is megerősítette csatlakozását. 
 
A sagazáró Twilight-filmekben a színész egy amerikai nomád vámpírt fog alakítani, Garrettet, aki Edward apja, Carlisle Cullen régi jó barátja, és annak ellenére, hogy nem önmegtartóztató/vegetáriánus vámpír, a pozitív hősök közé tartozik. Garrett társait, Maryt és Randallt olyan kisebb nevek játsszák majd, mint Toni Trucks (korábban a Zene és szövegben szerepelt) és Bill Tangradi sorozatszínész (Férjem védelmében, Castle). 
 
Szintén vámpírként csatlakozott a stábhoz az újonc Erik Odum, Valorie Curry a Veronica Mars című sorozatból, Noel Fisher, Guri Weinberg (ők ketten román vérszívókat játszanak majd, a Föld legidősebb vámpírjait), Lisa Howard, Patrick Brennan, Marlane Barnes (ők ír vámpírok lesznek) és még számos további, hazánkban kevésbé ismert színész. 
 
Nemrégiben, október elején derült ki egyébként a Breaking Dawn szereposztásának egyik legnagyobb szenzációja: bejelentették ugyanis, hogy a korábban csak egy-két sorozatban látott gyerekszínész, a 10 éves Mackenzie Foy fogja megformálni SPOILER! Bella és Edward „hibrid” gyermekét, Renesmee Cullent. 
 
 
 
(moviefone.com, uk.eonline.com)
 
 
2010.10.15
|


Film premierek

Prédák

amerikai horror, 92 perc, 2019

Pavarotti

amerikai-angol dokumentumfilm, 114 perc, 2019

Mű szerző nélkül

német-olasz történelmi dráma, 189 perc, 2018

Gemini Man

amerikai-kínai akciófilm, 117 perc, 2019

FOMO - Megosztod és uralkodsz

magyar filmdráma, 90 perc, 2019

A művészet templomai: Prado - Csodák gyűjteménye

olasz-spanyol dokumentumfilm, 92 perc, 2019
Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Filmek a TV-ben
18:10
Látomás
japán romantikus film, 2018
18:15
Nyomoz az anyuci
amerikai krimi, 2004
18:25
A kilencedik kapu
amerikai thriller, 1999
18:25
Jack Reacher: Nincs visszaút
amerikai akciófilm, 2016 (ism.)
18:35
Rossz társaság
amerikai krimi, 2002
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.