Kedvenc helyek

Harcsa Veronika nélkül folytatja az Erik Sumo Band

Az énekesnő váratlanul bejelentette távozását, a zenekar pedig némi gondolkodás után úgy döntött, hogy Harcsa Veronika nélkül is folytatja a zenélést, és nem keres mást a megüresedett helyre.
Az Erik Sumo Band október elején ünnepelte 5. születésnapját, majd nem sokkal később bejelentette, hogy Harcsa Veronika kilép a formációból. 

"Veronika kilépett a zenekarból, azt mondta, hogy nem tudja olyan lelkesen csinálni mint az elején. Sajnáljuk nagyon, de hát persze ha így érzi akkor meg is értjük, de azért néhányan haragszunk rá. Viszont ezért a zenekar a mai formájában megszűnik működni. A közös munkát viszont nem akarjuk veszendőbe hagyni, valamikor, talán nem is olyan soká folytatjuk a közös zenélést a maradék tagsággal, mert mindenki lelkes és mert a jó új számokat nem akarjuk kidobni, és mert a zenekar nem csak Veronikáról szólt" - jelent meg a napokban az Erik Sumo Band internetes oldalán, majd néhány nappal később jobb hírek érkeztek a zenekarról: a közös munka énekesnő nélkül folytatódik tovább.

"Azzal szemben ami a sajtóban megjelent, nem oszlunk fel, hanem, dolgozunk tovább így hatan. Nem keresünk senkit Veronika helyére, és az október 31-én megrendezésre kerülő veszprémi segélykoncerten játszunk egy rövid, fél órás műsort ebben az új felállásban. Novemberben próbák, remélhetőleg januártól koncertek" - olvasható az eriksumo.blog.hu-n.
 
2010.10.23
|


Játék
2002-ben megszületett Spanyolország válasza a franciák büszkeségére, a Manu Chaóra.
Major Kamill kiállítása február 26-tól #pestiest http://est.hu/cikk/133862/papirok_racsok_akkad
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.