Egeret találtak Gordon Ramsay éttermében

Gordon Ramsayvel megtörtént az, amit csak rémálmaiban gondolt volna: egyik londoni éttermében a vendégek egy futkározó egérre lettek figyelmesek. Az étterembe ki kellett hívni a rágcsálóirtókat, a sztárséf pedig utólag magyarázkodhatott.
A szigorúságáról és szókimondásáról is elhíresült brit tévés szakács, Gordon Ramsay londoni grilléttermébe rágcsálóirtókat kellett hívni, mert a vendégek egy az asztalok közt futkosó egeret vettek észre – írja a WENN. Az állatot az étterem kétségbeesett személyzete vette üldözőbe, de végül kénytelenek voltak szakemberek segítségét is igénybe venni.
 
A rágcsáló feltűnése nagy felháborodást váltott ki a vendégek közt, akik nehezen hitték el, hogy mindez London egyik legjobb éttermében történt. Az incidens főleg az egerektől rettegő női vendégeknek okozott nehéz perceket, de természetesen senki sem örült a hívatlan látogatónak. Végül Gordon Ramsay szóvivője kért nyilvánosan bocsánatot, bizonygatva, hogy a rágcsálóirtók távozása után az étterem újra tiszta, az ott tartózkodás pedig az egészségre ártalmatlan. 
 
Gordon Ramsay-ra amúgy nem először jár rá a rúd mostanában, már tavaly azt csiripelték a verebek, hogy pénzügyi nehézségekkel küzd, idén pedig lelépett az üzlettársa is, aki egyébként az apósa is egyben. Mindemellett a kárkomkodós szakács négy éttermét tavaly Anglia legkiábrándítótt éttermei közé választották, a közelmúltban pedig már a második olyan szakács lett öngyilkos, aki a műsorában szerepelt. Ramsay-nak azonban mindezek ellenére sem kell félnie az éhenhalástól, összesen 16 Michelin-csillag tulajdonosa, az éttermein kívül könyvei is szépen jövedelmeznek, nevét és tévéműsorait pedig szerte a világon ismerik. 
2010.10.25
|


Filmek a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
Cs
29
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
Cs
29
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.