Mortal Kombat

est.hu:
5/10
|
olvasói
8/10 (11)
Az arcade populáció tagjai közül ki ne emlékezne a 90-es évek legvéresebb verekedős videójátékára. Túlzás nélkül állíthatjuk: a Mortal Kombat hatására néhány fiatal többször csapolta meg a fater pénztárcáját, mint egy középhaladó heroinista.
Általában minden bisztró környékén ólálkodott egy helyi Pokemon mester, aki tisztában volt az összes szereplő speciális műveleteinek nyomógomb-kombinációjával. Az illető általában mesterien hackelte meg a gépet egy villanypásztorból nyert drótdarab segítségével, ellenben szegényes idegennyelv-ismeretének köszönhetően a Sub Zero nevezetű karaktert kategorikusan súbzéróként emlegette. Na, de ennyit a nosztalgiáról, nézzük a sztorit: 
 
Kilenc generáció óta egy ördögi mágus gyakorolja a hatalmat a halandók felett. Amennyiben a tizedszer megrendezésre kerülő Mortal Kombat versenysorozatot is ő nyeri, a világot kipusztulás fenyegeti, s a Gonosz örökké uralkodni fog. Annak érdekében, hogy megmentsék a földet, három elszánt harcosnak kell beneveznie. A három harcosból álló csapat egyik tagja, az egoista, akcióhős Jonny Cage, a kemény, de gyönyörű különleges ügynök, Sonya Blade és a bosszúra szomjas hős, Liu Kang. 
kirsch
2010.11.02
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.