Kedvenc helyek

Évszázados rekordot döntött a Take That

A Robbie Williamsszel kiegészült együttes új lemeze, a Progress megjelenése első hetében több mint félmillió példányban fogyott el, ilyen eladási számot az évszázadban még senki sem produkált Nagy-Britanniában.
Már a Progress megjelenésének első napján látszott, hogy rekord van készülőben, az első nap után százezres eladásról számoltak be a szigetországban. A lemezt végül egy hét alatt 520 ezer példányban vásárolták meg, ami az aktuális évszázadban abszolút rekordot jelent, utoljára 1997-ben fogyott el egy hét alatt egy albumból ennél több, akkor az Oasis Be Here Now című lemezéből 663 ezret adtak el hét nap alatt. 

A Take That a páratlan években robbant nagyot: 2006-os újjáalakulása után nyolc hétig állt a brit eladási lista élén, a visszatérő lemez, a Beautiful World 2,5 millió példányban fogyott el, majd a 2008-as The Circus 18 nap alatt átlépte az egymilliós eladást. A Progress című új anyag mindkét korábbi albumot felülmúlhatja, amiben természetesen kulcsszerepe van annak, hogy Robbie Williams 15 év után idén visszatért a formációba.

Néhány hete a Take That bejelentette jövő évi turnéjának állomásait, és már akkor is megdöntött egy csúcsot: öt óra alatt adták el az első egymillió jegyet a fellépésekre. 
Daily Mail
2010.11.22
|


Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.