Egy bárban verekedett Shia LaBeouf

Bilincsben vezették el a rendőrök szombat hajnalban a színészt egy Los Angeles-i, Sherman Oaks-i incidenst követően, melynek során egy bárban (a Mad Bull’s Tavern sportkocsmában) verekedett. Egy másik vendéggel keveredett konfliktusba.
LaBeoufot – aki törzsvendége a nemrég nyílt vendéglátó-ipari egységnek – 20 percig tartotta fogva a hatóság, majd szabadon távozhatott. Szemtanúk szerint a sztárt arcul ütötték a verekedés során. Azt nem tudni pontosan, mi miatt tört ki a balhé, de egy forrás szerint nem a színész kezdte. Állítólag épp távozni készült, amikor egy ismeretlen férfi megtámadta. Az ügyben ennek ellenére senkit sem tartóztattak le. 
 
Egy másik forrás, a celebrity-mania nevű site (mely az incidensben részt vevő másik fél nyilatkozatát is megszerezte) viszont úgy tudja, egy rajongó közös fotót akart a sztárral, majd amikor az ezt visszautasította, barátaival szidalmazni kezdték (a pletykasite azt is pontosan megírta, hogy köcsögnek nevezték), erre a már távozni készülő LaBeouf kiszállt a kocsijából és rárontott az őt inzultálókra. A színészt egy kidobó fogta le, és egy véletlenül épp arra járó rendőr – aki hamarosan erősítést is hívott – intézkedett az ügyben. 
 
Habár a mostani esetben inkább tűnik áldozatnak (vagy legalábbis védekező félnek), Shia LaBeoufnak korábban is volt egy-pár balhéja. 2007. novemberében illetéktelenül (és ittasan) hatolt be egy chicagói patikába, ahonnan felszólításra sem volt hajlandó távozni. 2008. márciusában letartóztatási parancsot adtak ki ellene, amiért nem jelent meg egy kaliforniai, burbanki bíróságon, ahol tiltott helyen való dohányzás vádja miatt kellett volna a hatóság elé állnia. 
 
Ezeket az ügyeket ugyan ejtették ellene, 2008. júliusában azonban egy évre bevonták a jogosítványát ittas vezetés és egy Los Angelesben történt közlekedési balesetben való részvétel miatt, melynek során a keze is megsérült. Mivel nem volt hajlandó belefújni a szondába, a Tőzsdecápák - A pénz nem alszik sztárját akkor le is tartóztatták. 
 
 
 
(wenn, celebrity-mania.com)
 
 
 
2011.02.07
|


Film premierek

Rambo V. – Utolsó vér

amerikai akciófilm, 89 perc, 2019

Folyékony arany

magyar dokumentumfilm, 77 perc, 2019

Az Aranypinty

amerikai filmdráma, 149 perc, 2019

Ad Astra – Út a csillagokba

amerikai-brazil sci-fi, 122 perc, 2019

János vitéz

magyar animációs film, 70 perc, 1973
Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
P
20
Szo
21
18:15
Légy a Valentinom!
amerikai romantikus vígjáték, 2016
18:20
Ilyen az élet
amerikai vígjáték, 2010
18:20
P.S. I Love You
amerikai romantikus vígjáték, 2007
18:35
Thelma
norvég horror, 2017
18:40
Bűnvadászok
olasz akcióvígjáték, 1976
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.