„Jersey nem az a hely, ahol feleséget talál magának az ember” - Vinny Guadagnino a Jersey Shore-ból

Március 27-én új évaddal, új szereplővel és rengeteg új (szó)fordulattal tér vissza a Jersey Shore. Az MTV rekordokat döntögető valóságshow-ja új szériájának első adására 8, 8 millióan voltak kíváncsiak Amerikában. Európai promóciós turnéjukon beszélgettünk Vinnyvel.
– Mennyiben volt más harmadszorra visszatérni a Jersey Shore forgatására?
 
– Mindenki számára sokkal könnyebb volt, és szerintem a show is sokkal jobb az első pillanattól kezdve, ami azért van, mert az első évad idején jó pár hétbe telt, míg mindenki összemelegedett, megismerte egymást, és csak a vége felé történtek az igazi nagy akciók. Most pedig onnan folytatjuk, ahol az előző évad végén abbahagytuk, és már az első epizódban hatalmas történések vannak, és az egész széria ilyen lett. Nincs egy unalmas pillanat sem. Például már egyáltalán nem félünk megmondani egymásnak a véleményünket, mert már jól ismerjük egymást.
 
– Tulajdonképpen mennyi időt is töltötök el együtt egy évad leforgatásakor? 
 
– Az első körülbelül 5-6 hét volt, a második majdnem két hónap, a harmadik pedig újra hat hét.
  
- Nem hiányzik a család és a barátok?  
 
- Nekem és még néhányunknak nagyon szoros a kapcsolatunk a családunkkal, így természetesen igen, de egy ilyen lehetőség egyszer adódik az életben – a család, az otthon pedig mindig ott lesz. Most már persze attól is sokkal könnyebb, hogy nagyon jól ismerjük egymást, és egy kicsit ők is olyanok, mintha a családom lennének, és csak nyaralni mennék velük. 
 
– A második évadot Miamiban forgattátok, a harmadikhoz újra visszatértetek New Jerseybe. Nem volt nehezebb így, hogy már ki sem tehettétek úgy a lábatokat a házból hogy fel ne ismerjenek? 
 
– Bárhova mentünk, hatalmas tömeg fogadott, és mindenhol olyanok voltunk, mint valami látványosság. Hamar hozzá kellett szoknunk, hogy két hónapig ez az őrület lesz. Bár a gyártás mindent megtett, hogy megteremtse a lehetőséget, hogy legalább végig tudjunk menni egy utcán vagy bejuthassunk egy klubba anélkül, hogy letámadjanak minket. 
 
– Angelina helyett új lány csatlakozott hozzátok, Deena Nicole Cortese. Mennyire volt nehéz beilleszkednie? 
 
– Minden tiszteletem az övé, attól a pillanattól kezdve, hogy megjött, egyből megtalálta a helyét. Nem volt semmilyen negatív hozzáállás, nem volt megbélyegezve és ő is nyitott volt a dolgokra. 
 
– Mi volt a legviccesebb dolog, ami ebben az évadban történt veled? 
 
– Hú, annyi dolog volt! A legviccesebb mindig az, amikor hazajövünk klubból és kitaláljuk a legújabb vicces szövegeket. 
 
– Mennyire mondják meg nektek, hogy mit kell csinálnotok, hova mehettek, kiket kell hazavinnetek a buliból? 
 
– Minden ránk van bízva, teljes szabadságot élvezünk. Nincs forgatókönyv, se rendezés. Azt csinálunk, amit akarunk. Ha akarnék, 24 órán keresztül alhatnék, a teljes évadon keresztül. Azt sem mondják meg, hogy senkit sem szedhetek fel, de azt sem, hogy minden lányt haza kell vinnem. 
 
– A csajozás is teljesen rátok van bízva? 
 
– Hát tudod, bulizunk, felszedünk néhány lányt… De eljön az a pont, amikor a minőséget a mennyiség elé helyezed, vagy belefáradsz, hogy teljesen véletlenszerűen szedsz fel csajokat. Ez ment Miamiban, de Jerseyben nem igazán érvényesül ez a kalandokkal teli vonal. Jersey nem az a hely, ahol feleséget talál magának az ember. 
 
– Sok izgalmas kalandod volt, például Snookival is összeszűrted a levet. Előfordult, hogy visszanézve azt gondoltad, „ó, ezt nem kellett volna csinálnom vagy mondanom”? 
 
– Nekem személy szerint nem nagyon volt olyan, amit megbántam volna. Se én, se Pauly nem vagyunk annyira őrültek, csak csináljuk a dolgainkat és jól érezzük magunkat. 
 
– A harmadik évad első adását 8,8 millióan nézték meg Amerikában. Neked személy szerint milyen érzés ez? 
 
– Fantasztikus, hogy nézőszámrekordokat döntöget a Shore, miközben mi nem csinálunk mást, csak jól érezzük magunkat. Az pedig, hogy az egészből nemzetközi jelenség lett, meg hogy lesz még egy csomó másik „shore”, mint például Angliában a Geordie Shore, az egészen felfoghatatlan.
 
– Szerinted mitől lett ennyire sikeres? 
 
– Talán azért, mert a legkülönbözőbb korú embereknek egyaránt bejön. Az idősebbeknek azért, mert valaha ők is ezt csinálták, a fiataloknak meg azért, mert ők meg most csinálják ugyanezt. Mi teljesen hétköznapi figurák vagyunk, nem hollywoodi sztárok, és az emberek jobban szeretnek valós embereket nézni a tévében azok helyett, akik csak híresek akarnak lenni. 
 
– Ha kifut a Jersey Shore, mihez szeretnél kezdeni? 
 
– Szeretnénk, ha minél tovább folytatódna a Jersey Shore, egyfajta alapnak, emellett én személy szerint színészkedni szeretnék, vígjátékokban, stand up comedykben szerepelni, ez az, amire gyerekkorom óta készülök. Szeretném a Shore mellett kisebb mellékszerepekben kipróbálni magam, és ha egyszer véget ér a Shore, folytatnám a színészkedést. Mostanában a Shore szüneteiben órákat is veszek. Nem gondolom, hogy csak azért, mert szerepelek a tévében, attól már rögtön színész is vagyok. Ugyanúgy csinálom, mint bárki más. Ez a szenvedélyem, azt is mondhatnánk, hogy művészi megnyilvánulás, ami sokkal fontosabb számomra annál, mint hogy híres legyek.  
magi
2011.02.22
|


Filmek a TV-ben
18:10
A sztárok nem Liverpoolban halnak meg
angol romantikus film, 2017
18:10
Szerelem a Boszporusznál
német vígjáték, 2011
18:50
Legyőzhetetlen
amerikai dráma, 2006
18:50
Lezúzva
amerikai-kanadai akciófilm, 2009
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
04:01
Chuggington - Jelvényt akarok!
I. évad, 12. rész
04:03
Pat, a kutya
2017, 15. rész: Becsapva
04:05
Chuck megoldja
I. évad, 5. rész: Malac mentés
04:06
Chuggington - Jelvényt akarok!
I. évad, 13. rész
04:10
Game Shakers
II. évad, 206. rész: Spitty Llama
Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.