Penn és Johansson?

Újra fellángolt a pletyka (amit nemrég a színésznő szóvivője cáfolt), miszerint együtt jár Sean Penn és Scarlett Johansson. Az újságírók ezúttal konkrét tényekkel álltak elő az 50 éves színésszel és a 26 éves szépséggel kapcsolatban.
A TMZ.com például úgy tudja (és ezt állítólag fotóval is tudja igazolni), hogy a feleségétől, Robin Wrighttól tavaly elvált Penn és a férjével, Ryan Reynoldsszal decemberben szakított Johansson hétfőn egy ebéd során egészen közel került egymáshoz: a képek tanúsága szerint a népszerű Los Angeles-i kubai étteremben, a Versailles-ban a fiatal színésznő lábát az idősödő sztár ölében pihentette. 
 
Ezt követően, a keddi napon pedig a pár viharos gyorsaságú látogatást tett Mexikóban. Az útról a People magazin újságírói részletekbe menően számoltak be: Penn és Johansson egy magángéppel szálltak fel a Van Nuys repülőtérről, majd a mexikói Cabo San Lucasban látták őket vacsorázni még aznap este. Már másnap korán reggel visszatértek Los Angelesbe, ahol a színésznő éppen a We Bought a Zoo című filmet forgatja Matt Damonnal. 
 
A jólértesült zsurnaliszták még azt is tudni vélik, hogy a mexikói kiruccanás során, a romantikus vacsora alkalmával a pár tagjai rákot (homárt) és természetesen több pohár Margaritát fogyasztottak. A közös étkezéseknek és a közös útnak persze előzményei is voltak. Február 5-én egy, a Fekete hattyú című film tiszteletére rendezett partin a két színész azzal hívta fel magára a figyelmet a Los Angeles-i Sunset Tower hotelben, hogy intim közelségbe kerültek egymással, majd állítólag együtt távoztak. 
 
„Egész éjjel egymással flörtöltek, nem foglalkoztak senki mással” – nyilatkozta egy névtelen forrás akkor a People magazinnak. Eztán történt, hogy Johansson szóvivője cáfolta, hogy a színésznő együtt járna Penn-nel. A jelenlegi értesüléseket azonban egyelőre egyik érintett szóvivője sem kommentálta. A színésznő egyébként 2010. decemberében szakított férjével, a 34 éves Ryan Reynoldsszal, mindössze kétévi házasság után, Sean Penn pedig tavaly augusztusban vált el feleségétől, a 44 éves Robin Wrighttól, aki éppen egy évvel korábban adta be ellene a válókeresetet. A pár tizenhárom éven keresztül élt házasságban. 
 
 
 
(wenn, people.com)
 
 
 
2011.03.03
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
22:00
Hegylakó 4: A játszma vége
amerikai akciófilm, 2000
22:15
Hamu
kínai krimi, 2017
22:25
Az élet ízei
amerikai romantikus film, 2014 (ism.)
22:40
Halloween 2.
amerikai horror, 2009
22:45
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.