Alkonyat premier és kulisszatitkok a FilmBox Extra műsorán

A kultuszteremető Alkonyat című film megérkezett a FilmBoxra! A FilmBox Extra segítségével ráadásul a kulisszák mögé is bepillanthatnak a nézők, hiszen a csatorna bemuatja az Alkonyat Forksban - A Twilight Saga városa című dokumentumfilmet is.
Március 6-án a FilmBox Extra segítségével kideríthetik a nézők, mi az igazság, tényleg léteznek-e vérszívók. Az elmúlt évek egyik legnagyobb hatású vámpír filmje, a kultuszteremető Alkonyat ugyanis megérkezett a FilmBoxra! A Stephanie Meyer világsikerű regényfolyamából készült film olyan nagyszerű fiatal színészeket tett nemzetközi bálvánnyá, mint a főszereplő Kristen Stewart és a hölgyek örökös kedvence: Robert Pattinson.
 
A FilmBox Extra ráadásul dupla élvezetet kínál a nézői számára. Segítségével a kulisszák mögé is bepillanthatnak, hiszen most először látható az Alkonyat Forksban - A Twilight Saga városa című dokumentumfilm a FilmBox Extra műsorán, melyet azonnal követ az Alkonyat első részének premierje.  
 
Az Alkonyat Forksban - A Twilight Saga városa című dokumentumfilm 19:55 perckor kezdődik. A valóságban is megimerhetjük a várost, amelyet a Twilight-könyvek és -filmek tettek híressé - noha a filmeket nem itt forgatták. A városka hagulata tényleg nagyon különleges, de vajon valóban élnek itt vámpírok és vérfarkasok? Mit mesélnek erről azok, akik tényleg itt élik mindennapjaikat? Megszólal többek között a város igazi rendőrfőnöke; az a bolti alkalmazott, akit rendre összekevernek Bellával; és a betelepült vámpírlány, aki Alice-ként éli életét. De bemutatkozik a magát Jacob nagyapjaként említő őslakos is, aki elmeséli a quileutes indiánok farkasoktól való származásának legendáját. A film végére mindenki számára kiderül: Forks és La Push tökéletes helyszínválasztás volt a Twilight Saga számára. Ezt a filmet először tűzi műsorra televíziós csatorna! 
 
Ezt követi 21:20 prectől a csatorna műsorán az Alkonyat című film premierje. A saga első részében a magának való Bella mogorva, de jó szívű apjához költözik egy furcsa, ködös, Forks nevű városkába. Itt ismerkedik meg a titokzatos Edwarddal, noha kapcsolatuk nem indul túl jól. A fiú nem egy hétköznapi srác: csendes és okos, csak a családtagjaival áll kapcsolatban. Bella talán ezért is szeret bele: mert kivülálló, mint ő maga. Ám Edward tényleg más, mint a többek: egy vámpír, akárcsak a családja. Bellának rá kell jönnie, hogy a szerelemnek ára van és könnyen prédává válhat maga is a fiú ellenségeinek kezében. De van olyan perzselő szenvedély, ami még ezt az árat is megéri.   
Alkonyat Forksban - A Twilight Saga városa, 2011. március 06. vasárnap, 19:55, FilmBox Extra 
 
Alkonyat, 2011. Március 06., vasárap 21:20, FilmBox Extra 
2011.03.04
|


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.