Ismeretlen férfi: miniwerkfilm

A magyar mozikban április 14-én bemutatandó Ismeretlen férfi című thrillerhez kaptunk a hazai forgalmazótól egy magyar feliratos kisfilmet, melyben megszólalnak a film sztárjai (Liam Neeson és Diane Kruger) és alkotói (pl. a rendező).
Mint arról korábban már írtunk, a nemrégiben az észak-amerikai jegybevételi toplista élén debütált Ismeretlen férfi egy amerikai biológusról, Dr. Martin Harrisről szól, akit Berlinben autóbaleset ér, de mikor a kórházban magához tér, a felesége nem ismeri fel, és egy másik ember állítja magáról, hogy ő Doktor Harris... 
 
Az alább látható, magyar felirattal ellátott, 4 perces featurette-ben a film sztorijáról az alkotók (Jaume Collet-Serra rendező és Joel Silver producer) és a színészek, azaz a főszerepet játszó Liam Neeson, a később a férfit megismerni sem akaró feleséget alakító January Jones, a Neeson karakterének segítő figurát megformáló Bruno Ganz és egy boszniai taxisofőrt, Ginát (aki szintén szövetségese lesz az „ismeretlen férfinak”) hozó Diane Kruger mesélnek. 
 
„Izgalmas, hidegrázós film!” – bizonygatja például Silver, aki szerint a mű egyúttal meglepő és fordulatos is. A spanyol származású, korábban a Viasztestekkel és Az árvával jelentkező rendező pedig azt állítja, az Ismeretlen férfi leginkább egy kirakósjátékhoz hasonlít. Minderről kicsiben mi is megbizonyosodhatunk, hiszen a featurette-ben számos feszültséggel teli részlet látható a filmből. 
 
 

 
 
 
(InterCom)
 
 
 
2011.03.04
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:10
Floridai álom
amerikai film, 2017
18:15
Barátom, Róbert Gida
amerikai családi film, 2018
18:25
Fehér Isten
magyar filmdráma, 2014
18:45
Üvöltő szelek
angol-amerikai romantikus filmdráma, 1992
18:50
Szuperhekusok
olasz akcióvígjáték, 1985
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.