Kóstold meg ingyen a Pál Adrienn-féle sütiket!

Dupla élvezet egy jegy áráért: most ingyen kóstolhatjuk meg Kocsis Ágnes Pál Adrienn című művének főhősnője, Piroska kedvenc süteményeit. Nincs más teendőnk, mint felmutatni a filmre szóló mozijegyünket a kijelölt cukrászdában.
A Friss levegő rendezőjének magyar-holland-osztrák-francia koprodukcióban készült rég várt alkotását március 17-től vetítik országosan a mozikban (mint arról korábban már írtunk, a mű januári premierjét el kellett halasztani, mert a Magyar Mozgókép Közalapítvány korábban ígért, ám végül nem teljesített vállalásai hiányában nem volt anyagi fedezet a film szerzői jogi tételeinek rendezésére). 
 
A Pál Adrienn egy túlsúlyos nő, az elfekvőben ápolónőként dolgozó Piroska története, aki egy véletlen névegyezés hatására úgy dönt, felkeresi gyermekkori legjobb barátnőjét, Pál Adriennt. Mivel az évek során a kedves ismerős kikopott az életéből, messzire vezető nyomozást kell kezdenie... A Pál Adrienn budapesti nézőinek pedig most abban a szerencsében lehet részük, hogy a Barát cukrászdában (VII. kerület, Szövetség utca 10.) ingyen megkóstolhatják a filmben szereplő süteményt: a műre szóló mozijegy felmutatásával ugyanis március 17-től ajándéksüti jár. 
 
 
 
(Mozinet)
 
 
 
2011.03.16
|


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Filmek a TV-ben
18:05
A történet
amerikai filmdráma, 2018
18:15
Tini nindzsa teknőcök
amerikai-hongkongi akcióvígjáték, 1990
18:15
Esküvő újratöltve
amerikai romantikus családi film, 2018
18:30
És most valami egészen más
angol vígjáték, 1971
18:30
Scooby-Doo! Frankenszörnyűség
amerikai animációs film, 2014
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.