Megérkezett a Star Wars: A klónok háborújának 3. évadja!

A Star Wars: A klónok háborúja új évadjában a hűség és jó néhány alapigazság kérdőjeleződik meg, galaxisrengető titkok kerülnek felszínre, és a Star Wars univerzum léte forog kockán. Évadpremier április 7-én 17.15-kor a Cartoon Network-ön.

Linkek

Dúl a háború, a Köztársaságot összeomlás fenyegeti. A Jedi lovagok és a nemesek a béke és az igazságosság állhatatos védelmezőitől, a vitéz klón katonáktól várják a megmentést, főként hogy ők maguk időnként elbizonytalanodnak. Az ismerős arcokkal kiegészült klónhadsereg halálos új veszélyekkel szembesül, ám keményen állják a sarat.
 
A Klónkadétok című első epizód főszereplője öt nehézfiú, Hevy, Cutup, Droidbait, Ötös és Visszhang, akik a Kaminó nevű bolygón kadétként tanulják a szakmát. A csapatként kudarcot valló ötös kemény küzdelem árán tanulja meg, hogy a jó katona odafigyel társaira is. 

 

 
Ez az „egy mindenkiért” történet visszavisz bennünket az első évad 5. epizódjába, amikor is megismerhettük a kopaszokat (Rookies) azaz a történet jelentős időbeni ugrásokat tartalmaz. A kopaszok kezdeti individualistákból egy összetartó csapattá kovácsolódnak, ami a karakterek jellembeli kidolgozottságáról árulkodik – a kadétokat nemcsak arctalan szuperhősként, hanem külön egyéniségként ismerhetjük meg.  
 
Ebben a klónok képzésének kulisszatitkait feltáró epizódban egy egyedi karaktert is megismerhetünk: a 99-es klónt. A selejt, szolgasorba száműzött klón alantas feladatokat teljesít Kaminó börtönében. Csökevényes volta ellenére képes magát azonosítani genetikai testvéreivel, és a nemes háború szolgálatába állni a maga szerény eszközeivel.  
 
„A 99-es klón a legjobb példa arra, hogy a kreativitás gyakran óriási kockázatot rejt magában” – mondja a klónoknak Amerikában hangját kölcsönző Dee Bradley Baker. „Meglehetősen izgultam a karakter hitelessége miatt... Vajon mennyire hihető és mennyire tudnak vele azonosulni az emberek? Annyira jól akartam csinálni, hogy éjjel-nappal az ő karakterén dolgoztam. Hangja kicsit lassabb, halkabb, lágyabb a többi klónénál. Sok kedvencem van a sorozatban, de ő egyfajta 'első az egyenlők közt', nagyon megindító és a maga sajátos módján csodálatos karakter.”  
 
A Klónkadétok túlélőcsapat tagjainak feladata, hogy megvédjék Kaminót egy nagyszabású szeparatista támadástól. Az igazi veszély csak azután kezdődik, hogy a Köztársaság visszaveri a szeparatisták első támadását: Asajj Ventress, Grievous tábornok és a droidhadsereg eltökélt szándéka, hogy elpusztítsa a klón termelési létesítményeit és magukat a klónokat.  
 
„Ez az epizód nagyon látványos módon emeli a tétet. Ez egy nagy űropera, amiért az emberek HD TV-t akarnak vásárolni. Ez alapvetően egy Star Wars-mozi – sorozatra írva” - mondja Baker. „Annyira büszke vagyok erre a sorozatra, imádok ebben a csapatban dolgozni. Egy sereg művész dolgozott azon, hogy a sorozat minden eddiginél hatásosabb és realisztikusabb legyen." 
 
És ez még csak a kezdet, messze-messze még a vég... 
 

 
Trademark information for STAR WARS: THE CLONE WARS images: TM & © 2010 Lucasfilm Ltd. All rights reserved. 
 
 
 
 
NYEREMÉNYJÁTÉK!  
 
 
Ha szeretnél Star Wars: A klónok háborúja Hasbro ajándékcsomagot nyerni, játssz velünk! Háromhetes cikksorozatunkban minden új epizódhoz kapcsolódóan egy-egy kvízkérdést teszünk fel.  
 
 
A megválaszolandó kérdés itt olvasható!
 
Beküldési határidő: 2011. április 7. csütörtök!
 
 
A helyes válaszok beküldői közt minden héten egy-egy Hasbro Star Wars: A klónok háborúja-csomag talál gazdára, amely egy űrjárművet és három alapfigurát tartalmaz. Az összes heti kérdésre helyesen válaszolók közt pedig egy 50 000 Ft értékű Hasbro-csomagot sorsolunk ki, amely Grievious tábornok lézerkardját, egy űrjárművet, egy SW Transformers-t, két CW alapfigurát és egy Millenium Falcon-t tartalmaz. 
 
 
A következő heti kérdésünk várható megjelenése: 2011. április 8. péntek! 
 
Keresd az est.hu Játék rovatában!  
 
 
 
2011.04.04
|


Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
18:15
Szökevény hercegnő
amerikai-kanadai romantikus film, 2015
18:30
Kislány a küszöbön
német vígjáték, 2011
18:40
A tenger szívében
amerikai kalandfilm, 2015
18:50
Zöld Lámpás
amerikai akciófilm, 2011
18:50
Ragyogó világ
japán romantikus filmdráma, 2017 (feliratos)
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
08:46
Tini titánok, harcra fel!
2013, 162. rész: Bepillantás a jövőbe
08:52
Bonbon és Bentley
2018, 20. rész: Gyári hiba
08:56
Tini titánok, harcra fel!
2013, 1178. rész
08:58
Bonbon és Bentley
2018, 21. rész: Robotház
09:00
Transformers: Mentő Bot Akadémia
I. évad, 4. rész: A gyakorlat
Játék
Világszínvonalú programok, nemzetközi hírű fellépők és csodálatos helyszínek!
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.