Kedvenc helyek

Ízelítőt ad új lemezéből a Hollywood Rose

A Guns N' Roses-feldolgozásokkal ismertté vált zenekar manapság inkább saját szerzeményekre koncentrál, hamarosan megjelenik második olyan albuma, amelyen "eredeti" dalok szerepelnek.
A Hollywood Rose tribute-zenekarként robbant be a köztudatba, mígnem 2009-ben jelentkezett első nagylemezével, melyen addig dédelgetett, nagyrészt "rejtegetett" saját szerzemények szerepeltek. Idén a történet folytatódik, a júliusi-augusztusi Hammerworld mellékleteként lát napvilágot az új nagylemez, Piknik a Holdon címmel.

Az album dalainak meghallgatásával nem kell a nyár közepéig várni, az együttes május 13-án a Club202-ben egy lemezelőzetes bulin (vendég a BugZ és az Üzletembers) teszteli le a közönségen az új számokat. A HR tehát nem árul zsákbamacskát, aki ellátogat a koncertre, jó előre megtudhatja, mire számíthat, amikor nyáron megvásárolja a lemezt tartalmazó Hammerworldöt.
 
2011.05.04
|


Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.