Itt a szinkronizált Harry Potter-előzetes

Nemrégiben mi is közzétettük a Harry Potter kalandjait lezáró várva várt film, a Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész magyar feliratos előzetesét. A hazai mozikban július 14-én bemutatandó fantasy trailerének máris itt a...
...magyarul beszélő verziója is. Mint arról korábban már írtunk, a legutolsó Potter-kalandban a főhősök, Harry, Ron és Hermione előző részben megkezdett utazása (melynek célja a horcruxok megszerzése) véget ér, méghozzá egy végső nagy csatával, melyre természetesen hőseink és Lord Voldemort között kerül sor. 
 
A közel kétperces, szinkronizált előzetesben – ahogy majd természetesen a kész film magyar verziójában is – a szinkronhangok a jól megszokottak, azaz a Harryt játszó Daniel Radcliffe-nek Gacsal Ádám, Hermionének, vagyis Emma Watsonnak Szabó Luca kölcsönzi a magyar hangját. Ron alias Rupert Grint Berkes Bence, a Lord Voldemortot alakító Ralph Fiennes pedig Forgács Péter hangján szólal meg. 
 
 

 
 
 
(InterCom)
 
 
2011.05.06
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.