Kedvenc helyek

David Guetta: Pentagon-nyomozó keresi a tolvajt

A neves dance producer legutóbbi kislemeze a tervezett megjelenés előtt kiszivárgott az internetre. David Guetta nem törődött bele a lopásba, megpróbálja kinyomozni, ki babrált ki vele.
A Nicki Minaj és Flo Rida közreműködésével rögzített Where Them Girls At című új kislemezdal már a hivatalos megjelenés előtt felkerült az internetre, s a szám kiszivárgása alaposan felbőszítette az idei Balaton Soundra is ellátogató David Guettát. A producer úgy döntött, profira bízza a lopási ügy felgöngyölítését, és egy korábbi Pentagon-alkalmazottat kért fel arra, hogy derítse ki, miként kerülhetett nyilvánosságra a szóban forgó kislemezdal.

Guetta elmesélte, hogy nemrégiben rájött, hogyan lopták el korábban a dalait: hackerek érkeztek ahhoz a stúdióhoz, ahol dolgozott, és az épület előtt állva, egy autóból feltörték a belső wifi-hálózatot, majd lenyúlták a belső hálóról a számokat.

"Őrület az egész. Tudom, hogy úgy hangzik, mint ha egy filmben láttam volna, de ez a valóság. A stúdiókban általában van wifi-kapcsolat, így a mérnök és a művész könnyen tudnak egymásnak számokat küldeni munka közben. A hackereknek így elég megállniuk egy autóval a stúdió előtt" - mesélte Guetta. 
NME
2011.05.06
|


Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.