Kedvenc helyek

Dirty Vegas: Electric Love

est.hu:
7/10
|
olvasói
7/10 (1)
[ electronica / house / pop ] A Dirty Vegas-nak semmi köze a szerencsejáték fővárosához - egy brit zenekarról van szó, mely lájtos electropopot tol, sok szintivel, itt-ott house-os felhangokkal és megkapó énekdallamokkal. Az Electric Love a trió harmadik lemeze.
A zenekart három férfiú alkotja: Ben Harris és Paul Harris, akik között nincs rokoni kapcsolat, illetve Steve Smith, a harmadik tényező - utóbbi nem túl ütős, de ebben a közegben elégséges hangját adja a produkcióhoz. A 2001 óta pörgő hármas korábban két lemezt adott ki, melyek közül a 2004-es One meglehetősen hideg kritikai fogadtatásban részesült. A zenekar egy évvel később szétszéledt, mindenki saját ügyes-bajos dolgaival foglalkozott, míg 2008-ban ismét összeálltak, és végre a harmadik mű is megszületett, ami ráadásul kellemesebb munka.  
A Grammy-díjas Days Go By single a csapat eddigi legismertebb munkája, most azonban nem ebbe az irányba vitték el muzsikájukat: a hívószó a szinti- ill. electropop, ami nagyon menő mostanában. A Changes például a dance felé forduló Moby-t juttatja eszünkbe (halld: Disco Lies), a Pressure-ben eluralkodnak a house-hatások, az Emma abszolút szimpatikus kis sláger, míg a Today olyan, mint egy Coldplay- vagy Snow Patrol-szám trance remixe.
 
A címadó számról se feledkezzünk meg, melynek klipjében a Donnie Darko kultfilmből is ismerős Jena Malone tűnik fel, mint sztriptíztáncosnő. A telhetetlenek pedig örülhetnek a speciális kiadásnak, mely egy bónuszlemezt is tartalmaz, tele vaskos remixekkel.
fejes
2011.05.12
|


Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.