Jarmusch is vámpírokkal támad

Vámpírfilmet tervez Jim Jarmusch kultrendező, olyan filmek direktora, mint a Florida, paradicsom, az Éjszaka a Földön, a Halott ember, a Szellemkutya vagy a Kávé és cigaretta. Mia Wasikowskával, az Alice Csodaországban sztárjával...
...és Michael Fassbenderrel, a Becstelen brigantyk és az X-Men - Az elsők színészével áll össze, akik egyébként dolgoztak már együtt korábban is (a Jane Eyre legújabb, 2011-es adaptációjában). Az egyelőre cím nélküli vérszívóhorrrorban benne lesz John Hurt és Tilda Swinton is (akit Jarmusch a Broken Flowers - Hervadó virágokban és Az irányítás határaiban is dirigált). 
 
„Már évek óta tervezgetem ezt a filmet, és most alig várom, hogy végre megvalósíthassam ezekkel a nagyszerű színészekkel” – nyilatkozta a Screen Dailynek a rendező a projektről, melyről annyit lehet még tudni, hogy Swinton, Wasikowska és Fassbender vámpírok lesznek benne, és 2012 elején kezdik a forgatást németországi és marokkói helyszíneken. 
 
Nem Jim Jarmusch egyébként az egyetlen kultfilmes rendező, aki mostanában vámpírfilmet tervez: Neil Jordan, az Interjú a vámpírral után visszatér a vérszívókhoz, és Byzantium címmel még az idén bemutatja Saoirse Ronan és Gemma Arterton főszereplésével készülő vámpíros moziját.
 
 
wenn
2011.05.17
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
30
K
1
Sze
2
Cs
3
P
4
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.