Kedvenc helyek

Ötven millió fontos színpadot épít a Take That

A Take That megadja a módját az öttagú felállásban való visszatérésnek, futurisztikus színpadképpel készül a turnéjára. Robbie Williams saját szólóblokkot kap a koncerteken.
A Take That hamarosan megkezdi Progress névre keresztelt új turnéját, amelyen ismét Robbie Williamsszel kiegészülve, öttagú felállásban áll közönség elé. A Daily Mirror kiderítette, hogy a formáció 50 millió fontot költött arra, hogy minden igényt kielégítő díszlettel dobja fel a koncerteket. A színpadkép futurisztikus lesz, sok-sok látványos elemmel.

"Ha repülő szerkezetekre, robotokra, űrbeli dolgokra, és futurista tájképre gondolnak, nem állnak messze a valóságtól" - mondta a lapnak egy bennfentes a készülő díszletről. 

Érdekesség, hogy a Take That fellépésein Robbie Williams külön blokkot kap, amikor kizárólag a saját szólóslágerei közül énekel néhány dalt, az együttes többi tagja ekkor hosszabb ideig nem lesz színpadon.

A turné május 27-én indul az angliai Sunderlandban.
 
NME
2011.05.19
|


Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.