Lovász Laci a villában járt Alekosz menyasszonyainál

Vasárnap este véget ér a Szerelem a legfölsőbb szinteken. A nagy döntés előtt egyetlen újságíróként léphetett be Lovász László a villába, hogy érzéseiről faggassa az Alekosz szívéért még versenyben lévő két hölgyet, Veronikát és Olgát.
Május 29-én, vasárnap este kiderül, Alekosz kit enged legközelebb magához, és kinek nyílik esélye arra, hogy akár az egész életét leélje a hellén nőfalóval. Már csak két nő versenyez a szívéért: a ValóVilág4 győztese Olga és Veronika közül választ. Bár a lányok sokat beszélgetnek egymással és kedvelik egymást, abban nem egyezik meg a véleményük, ki illik jobban Alekoszhoz. Legféltettebb érzéseiket először Lovász Lacinak fogalmazták meg, amikor első riporterként bement hozzájuk a villába. 
 
- Talpraesett, céltudatos, határozott embernek ismertem meg, ugyanakkor rendkívül érzékeny, gyenge férfinek is. Furcsa kettősség ez, szerintem nagyon ritka ez a férfiak körében. Már akkor megdobbant a szívem, amikor először találkoztunk, a személyes jelenléte sokkal vonzóbbá tette őt, mint a televízión keresztül. Biztos vagyok benne, hogy a tévénéző nők mind beleszeretnének, ha személyesen találkoznának vele – árulta el Olga, amikor Lovász László a pénteki esti talkshow-jába, a Light Nightba készített vele interjút. 
 
Veronika is hasonlóan vélekedett Alekoszról, szerinte életben sokkal jobban néz ki, mint a televízió képernyőjén keresztül.  
 
- Az érzéseimről azonban nem nagyon tudok beszélni, de annyit tudok, hogy tetszik és elképzelhetőnek tartom, hogy vele is éljek – tette hozzá Veronika. 
 
A lányok ugyan kedvelik egymást, de Lovász Lacinak bevallották, mind a ketten biztosak benne, a másiknak semmi esélye sincs Alekosznál. 
 
- Nekem kell egy kis idő, hogy feldolgozzak bizonyos történteket, de szerintem már nem 50-50 százalék a kettőnk közötti esély. Úgy érzem, bennem több van, és jobban illek hozzá. Veronika még fiatal, neki még nem kell párkapcsolat – tette hozzá Olga, akinek nyugodtságát Lovász Laci csak egy bérgyilkos higgadtságához tudta hasonlítani.  
 
Veronika szerint azonban nem a kor dönti el, ki az esélyesebb. Bár ő a fiatalabb, meggyőződése, hogy ő illik jobban Alekoszhoz. 
 
A teljes beszélgetést - többek között a részleteket, arról, hogy a lányoknak mi volt a műsor eddigi legszebb pillanata -, megnézhetik pénteken este 21.25-kor a Prizma TV-n a Light Night Show-ban. 
2011.05.27
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.