Kedvenc helyek

Ismét visszatérhet a Queen

Paul Rodgers szerint a Queen-tagokkal való kollaboráció nem zárult le végleg, a jövőben ismét feltámaszthatják a legendás zenekart.
Paul Rodgers 2005-ben csatlakozott először a Queen két tagjához, a gitáros Brian Mayhez és a dobos Rodger Taylorhoz, majd egy turnét követően új lemezt is készített a trió. Bár az album fogadtatása nem volt túlzottan pozitív, a lemezhez kapcsolódó turnéval a formáció bejárta a világot, mielőtt 2009-ben elváltak volna útjaik.

Könnyen elképzelhető, hogy a búcsú nem volt végleges, a Paul Rodgers szerint jó esély van arra, hogy hamarosan ismét összeáll a Queen-tagokkal.

"Azért hagytuk abba a közös munkát, mert mindannyian mással szerettünk volna akkor foglalkozni. Kétszer körbeturnéztuk a világot, és a lemez megjelenés után úgy éreztük, már nem tudunk többet nyújtani. Élveztem a szerepemet a zenekarban, elképzelhető, hogy lesz folytatás" - mondta az énekes.


Music-news.com
2011.05.31
|


Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.