Rút kiskacsa volt a Transformers 3. sztárja

Nemrég arról írtunk, hogy két férfimagazin, a Maxim és a brit FHM is a világ legjobb nőjének választotta, most azonban kiderült, hogy nem volt mindig ilyen csodaszép Rosie Huntington-Whiteley szupermodell, a TF3. sztárja.
Huntington-Whiteley saját állítása szerint csúnyácska kislány volt, ezért társai folyton gúnyolódtak rajta. „Állandóan éreztették velem, milyen ronda vagyok. Nagyon kicsi voltam, amit a mai 175 centis magasságom miatt biztos elég nehéz elhinni. A mellem sokáig nem nőtt meg, a vaskos ajkaim miatt pedig heringszájnak csúfoltak. Ráadásul azt hitték, azért van ilyen hosszú, dupla nevem, mert flancolni akarok, és nem elég nekem mondjuk a Smith; szóval emiatt is folyton megkaptam a magamét. Tehát halmozottan hátrányos helyzetű voltam, nem hívtak meg házibulikba, és egy fiú sem akart járni velem” – panaszkodott nemrégiben a brit szépség. 
 
Persze a modell-színésznő ma már nem panaszkodhat, hiszen világmárkák arca, s a Victoria’s Secret üdvöskéjeként fedezte fel Michael Bay rendező, aki először klipeket forgatott vele, majd rábízta a Transformers 3. női főszerepét. A szupermodell pedig a pasikat illetően is elégtételt kapott a sorstól: több mint egy éve Jason Statham barátnője. Kapcsolatuk annyira komoly, hogy az akciósztár éppen árulja hollywoodi házát, hogy közös fészekbe költözzenek. „Jason háza nagyon klassz, csupa fém meg üveg, de rémesen macsó, folyton azt várom, mikor ugrik elő egy nindzsa a fürdőszobából. A kedvemért eladja, és olyan stílusú házat építtetünk, ahol már én is otthonosan érezhetem magam” – mesélte a modellből lett színésznő, akinek szépségét a magyar mozikban június 29-én bemutatandó Transformers 3-ban (Transformers: Dark of the Moon) csodálhatjuk meg.
 
 
UIP
2011.05.31
|


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
18:10
A Da Vinci-kód
amerikai thriller, 2006
18:10
A nyughatatlan
amerikai dráma, 2005
18:15
A nő, aki előttünk jár
amerikai film, 2017
18:30
A 22-es csapdája
amerikai háborús film, 1970
18:45
Galaktikus támadás
amerikai sci-fi, 1996
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.