Rút kiskacsa volt a Transformers 3. sztárja

Nemrég arról írtunk, hogy két férfimagazin, a Maxim és a brit FHM is a világ legjobb nőjének választotta, most azonban kiderült, hogy nem volt mindig ilyen csodaszép Rosie Huntington-Whiteley szupermodell, a TF3. sztárja.
Huntington-Whiteley saját állítása szerint csúnyácska kislány volt, ezért társai folyton gúnyolódtak rajta. „Állandóan éreztették velem, milyen ronda vagyok. Nagyon kicsi voltam, amit a mai 175 centis magasságom miatt biztos elég nehéz elhinni. A mellem sokáig nem nőtt meg, a vaskos ajkaim miatt pedig heringszájnak csúfoltak. Ráadásul azt hitték, azért van ilyen hosszú, dupla nevem, mert flancolni akarok, és nem elég nekem mondjuk a Smith; szóval emiatt is folyton megkaptam a magamét. Tehát halmozottan hátrányos helyzetű voltam, nem hívtak meg házibulikba, és egy fiú sem akart járni velem” – panaszkodott nemrégiben a brit szépség. 
 
Persze a modell-színésznő ma már nem panaszkodhat, hiszen világmárkák arca, s a Victoria’s Secret üdvöskéjeként fedezte fel Michael Bay rendező, aki először klipeket forgatott vele, majd rábízta a Transformers 3. női főszerepét. A szupermodell pedig a pasikat illetően is elégtételt kapott a sorstól: több mint egy éve Jason Statham barátnője. Kapcsolatuk annyira komoly, hogy az akciósztár éppen árulja hollywoodi házát, hogy közös fészekbe költözzenek. „Jason háza nagyon klassz, csupa fém meg üveg, de rémesen macsó, folyton azt várom, mikor ugrik elő egy nindzsa a fürdőszobából. A kedvemért eladja, és olyan stílusú házat építtetünk, ahol már én is otthonosan érezhetem magam” – mesélte a modellből lett színésznő, akinek szépségét a magyar mozikban június 29-én bemutatandó Transformers 3-ban (Transformers: Dark of the Moon) csodálhatjuk meg.
 
 
UIP
2011.05.31
|


Film premierek

Prédák

amerikai horror, 92 perc, 2019

Pavarotti

amerikai-angol dokumentumfilm, 114 perc, 2019

Mű szerző nélkül

német-olasz történelmi dráma, 189 perc, 2018

Gemini Man

amerikai-kínai akciófilm, 117 perc, 2019

FOMO - Megosztod és uralkodsz

magyar filmdráma, 90 perc, 2019

A művészet templomai: Prado - Csodák gyűjteménye

olasz-spanyol dokumentumfilm, 92 perc, 2019
Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Filmek a TV-ben
18:10
Látomás
japán romantikus film, 2018
18:15
Nyomoz az anyuci
amerikai krimi, 2004
18:25
A kilencedik kapu
amerikai thriller, 1999
18:25
Jack Reacher: Nincs visszaút
amerikai akciófilm, 2016 (ism.)
18:35
Rossz társaság
amerikai krimi, 2002
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.