Magyarországon is elindult az HBO GO!

Lengyelország, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Románia után Magyarországra is megérkezett az HBO GO. A szolgáltatás június 6-tól elsőként a TARR Kft. kábeltévé- és internet-előfizetői számára vált elérhetővé.
Az HBO GO az országban először a TARR Kft. szolgáltatási területén – Tolna, Somogy, Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Zala és Veszprém megyében – került bevezetésre. Az új szolgáltatás használata a TARR Kft. azon előfizetői számára lehetséges, akik kábeltelevízió-, HBO MaxPak-előfizetéssel és szélessávú internet-hozzáféréssel is rendelkeznek az említett szolgáltatónál.
 
A TARR Kft. meglévő TV+HBO MaxPak+internet-előfizetéssel rendelkező ügyfelei külön havi- vagy előfizetési díj nélkül használhatják az HBO GO-t, illetve augusztus 31-ig azok az előfizetők is díjmentesen kipróbálhatják a szolgáltatást, akik csak internet-előfizetéssel rendelkeznek a szolgáltatónál. 
 
Az HBO GO bárhol elérhető, ahol a szélessávú internet-hozzáférést a TARR Kft. biztosítja. A tervek szerint azonban hamarosan lehetséges lesz a szolgáltatás hordozása a TARR Kft. rendszerén kívül is, tehát bárhol az országban, bármilyen internetkapcsolaton keresztül, bármilyen eszközön használható lesz majd az HBO GO. 
 
Az HBO GO online filmtárként működik, amely nemcsak a legnagyobb hollywoodi sikerfilmeket kínálja, de éppúgy megtalálhatók benne az amerikai saját gyártású sorozatok és a magyar HBO legjobb saját gyártású produkciói is, amelyek bizonyos esetekben már az HBO-premier előtt elérhetők lesznek az előfizetők számára.
 
A  műsorok a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhetők, vagyis az előfizetők annyiszor nézhetik meg a kínálatban szereplő mintegy 120-130 órányi filmet, sorozatot, dokumentumfilmet és koncertfilmet, ahányszor csak szeretnék. Ráadásul hetente új műsorokkal (kb. 30 órányi új anyaggal) frissül az HBO GO aktuális kínálata, így az előfizetők mindig találnak valami újat a filmtárban. Ezenkívül a jövőben saját gyártású filmeket és sorozatokat is folyamatosan, időkorlátozás nélkül érhetik el az előfizetők az HBO GO-n. 
 
Júniusban például olyan mozisikerekkel találkozhatnak az HBO GO felhasználói, mint a Robert Downey Jr. főszereplésével készült Sherlock Holmes vagy Robert Pattinson filmje, az Emlékezz rám. Az HBO saját gyártású filmjei közül több különleges darab is megtalálható a havi filmtárban: a Golden Globe- és Emmy-díjas Temple Grandin, illetve Al Pacino Golden Globe- és Emmy-díjas filmje, a Dr. Halál. Ráadásul az HBO-s premier előtt csaknem egy hónappal, már május 30-tól megtalálható lesz az HBO GO filmtárában a Borgiák című történelmi sorozat első két epizódja, illetve a következő három epizód is már hetekkel a júliusi HBO-s premier előtt bekerül a júniusi HBO GO-filmtárba. Ezenkívül számos egyéb nagy sikerű sorozatot is elérhetnek a szolgáltatás felhasználói, például a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó teljes első évadját és az HBO legújabb sorozatának, a Trónok harcának az első szezonját. Továbbá a Drót második, illetve a Nancy ül a fűben hatodik évadjának valamennyi epizódja is megtalálható a júniusi kínálatban.
2011.06.07
|


Filmek a TV-ben
18:45
Gyerekjáték
amerikai vígjáték, 2007
19:00
Rambo
amerikai akciófilm, 1982
19:05
Végtelen történet
amerikai-német fantasy, 1984
19:05
A Wendell Baker balhé
amerikai-német vígjáték, 2005
19:10
A biztonság záloga
amerikai akciófilm, 2012
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
18:35
Charley az iskolában - I. évad
francia animációs filmsorozat, Egy nagyon szép léggömb, 2013
18:36
Bob, a mester
I. évad, 47. rész
18:39
Tini titánok, harcra fel!
2013, 351. rész: Maszk
18:40
Nicky, Ricky, Dicky és Dawn
III. évad, 317. rész: Űrkvadüsszeia
18:45
Charley az iskolában - I. évad
francia animációs filmsorozat, Lapos, mint a palacsinta, 2013
Játék
A világhírű zongoraművész, a Liszt-díjas Farkas Gábor legújabb, a Hungaroton gondozásában megjelent lemezének anyagát mutatja be szerda esti koncertjén.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.