Újabb infók a Másnaposok 3-ról

Mint arról már egy ideje tudni lehet, a Másnaposok 2. sikere (közel 350 millió dollár bevételt hozott világszerte) garantálja a harmadik rész elkészültét is. Legutóbb a „farkasfalka” talán legviccesebb tagja árult el részleteket.
Zach Galifianakis állítása szerint ezúttal változtatnak az alaptörténeten az alkotók: az első és második részben bevált formulát elhagyva állítólag nem egy minden emléket elmosó részegség áll majd a sztori középpontjában, hanem egy elmegyógyintézet, ahová bezárták a(z általa játszott) dagi Alant, ezért barátai ravasz tervet készítenek, hogy megszöktessék. 
 
Azt viszont a rendezőtől tudjuk, hogy már elkezdődött a harmadik rész helyszínének a keresése. Korábban ugyan elterjedt, hogy a Másnaposok 3. Amszterdamban játszódik majd, de a legújabb hírek szerint ez még közel sem dőlt el. „Az persze kötelező, hogy az új rész egy új városban játszódjon. Jelenleg abban a remek helyzetben vagyok, hogy különféle városok képviselői járulnak elém. Előadják, miért kéne őket választanom; én meg hagyom, hogy jó borokkal itassanak, azután azt mondom: oké, majd még gondolkodom a dolgon” – nyilatkozta viccesen Todd Phillips.
 
 
IC Press
2011.06.11
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.