Kedvenc helyek

Delinquent Habits a Zöld Pardonban

Budapest, Barba Negra - TRACK, 2011. július 15. 20:00
A nyár kellős közepén érkezik újra Magyarországra a saját szekerét lassan húsz éve lelkesen toló, illetve a hiphop kereteit a messzi délre nyúló gyökereivel feszegető Delinquent Habits.
A Cypress Hill Sen Dogjának produceri munkájával bemutatkozó lemezt hozó Delinquent Habits 1991-ben alakult Los Angelesben. Az öt évvel később debütáló együttes elsőként vitte szélesebb közönség elé a chicano rap sorait, amiben szépen egymás mellé keveredett az angol és a spanyol szöveg, a latinos hangulatok, a funk és a többször is keményen odataposni képes beatek. Kemo, Ives és O.G. Style triója első megjelenése óta nagyobb megszakítás nélkül adja ki lemezeit.
 
Többek között a Volt fesztiválon is felléptek két éve, ahol kényelmesen megfért egymással a közönség lelkes tequiláztatása, a profi és öntörvényű showműsor és a fúvósokkal felhasználóbaráttá szelidített zenék. Amit még tudni lehet, hogy a zenekar catering riderében 12 üveg tequilát igényelt, aminek nagy részét állítólag ezúttal is a közönség első soraiban kívánják szétosztani a zenekedvelő fiatalok között.
2011.06.21
|


Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.