Kedvenc helyek

Kapcsolat koncert Ke$hával

[ pop ]
Budapest, 56-osok tere (volt Felvonulási tér), 2011. június 25. 19:00
A fiatalítás jegyében Budapest legnagyobb ingyenes szabadtéri buliján, a T-Mobile Kapcsolat koncertjén idén az amerikai Ke$ha lép fel világkörüli turnéja keretében.
A 24 éves énekesnő Los Angelesben született, majd miután édesanyja meglátta kislányában a szórakoztatóipari karrier nagyon is reális lehetőségét, Nashville-be költöztette a családot, ahonnan a leányzó 17 éves korában visszaköltözött LA-be. Zenei pályáját először dalszerzőként és háttérvokalistaként kezdte, sőt még Katy Perry I Kissed a Girl című számának klipjében is feltűnt, és annyira összehaverkodott Katyvel, hogy az segített neki a későbbiekben karrierje egyengetésében. 2010-ben aztán felgyorsultak az események, napvilágot látott debütáló lemeze, az Animal, ami több országban is arany, platina vagy többszörös platina lett. A lemezen olyan slágerek szerepelnek, mint a Tik Tok, a Blah Blah Blah, a Your Love Is My Drug vagy a Take It Off, amelyeknek igen nagy szerepük volt abban, hogy Ke$ha vihette haza tavaly ősszel az MTV EMA legjobb új előadójának járó díját, az American Music Awards-on pedig két kategóriában is jelölték. A sikersorozat persze idén sem hagyott alább: néhány hónapja elkészült a Cannibal, amiről a We R Who We R már tarol a slágerlistákon. A világkörüli turné mellett ráadásul Ke$hának még arra is volt ideje, hogy összedobjon egy számot Britney Spearsnek, nevezetesen a Till the World Endset.
 
Ke$ha előtt a Csillag Születik idei szériájának döntősei és korábbi, a műsorból komolyabb karriert befutó tehetségek bizonyítanak.
Nina
2011.06.21
|


Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.