Válnak Schwarzeneggerék

Kalifornia egykori first ladyje pénteken beadta a válókeresetet hűtlen férje, Arnold Schwarzenegger ellen a Los Angeles-i Fellebbviteli Bíróságon – két hónappal azután, hogy kiderült: a sztárnak gyereke született a házvezetőnőtől.
Maria Shriver a People-nek nyilatkozó forrás szerint a beadványban kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott, és megosztott felügyeleti jogot kért közös kiskorú gyermekeikre (a 17 éves Patrickre és a 13 éves Christopherre; a párnak két idősebb lánya is van: a 21 éves Katherine és a 19 éves Christina). Shriver – akit az egyik legjobb, válásokra szakosodott ügyvéd, Laura Wasse képvisel – ezenkívül asszonytartásra is igényt tart, ahogy arra is, hogy Schwarzenegger fizesse a perköltségeit. Schwarzenegger szóvivője, Adam Mendelsohn eddig még nem kommentálta a legújabb történéseket. 
 
A Kennedy-család 55 éves tagja és a 63 esztendős, testépítőből lett színészből lett egykori politikus 25 éven keresztül voltak házasok. Mint arról korábban mi is írtunk, május első felében a pár tagjai közös nyilatkozatban hozták nyilvánosságra, hogy különválnak, ám konkrét okkal nem indokolták a döntést. Körülbelül egy héttel később derült ki a drámai magyarázat: Shriver megtudta, hogy férjének 13 évvel korábban fia született attól a házvezetőnőtől, aki 20 éven keresztül dolgozott a család szolgálatában. 
 
A dologra állítólag Mrs. Schwarzenegger maga jött rá, mivel az évek során egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a háztartási alkalmazott, Mildred Baena jelenleg 13 éves Joseph fia feltűnően hasonlít Arnold Schwarzeneggerre. A People magazin forrása szerint azonban Shriver nem annyira Baenára, mint inkább férjére volt dühös az eset miatt, és egyetlen célja, hogy megvédje a családot (értsd: gyerekeit) az emiatt kipattanó botránytól. Az asszony azóta is rendszeresen feltűnik nyilvános eseményeken, mind a négy gyermekével együtt (legutóbb az athéni paralimpián vettek részt). 
 
 
 
(people.com, wenn)
 
 
2011.07.04
|


Film premierek

Üveg

amerikai akcióthriller, 129 perc, 2019

Tű, cérna, szerelem

francia-indiai filmdráma, 99 perc, 2018

Kurszk

belga-luxemburgi filmdráma, 117 perc, 2018

Az átkelés madarai

dán-kolumbiai-mexikói gengszterfilm, 125 perc, 2018
Játék
Felismernél egy gyilkost, ha elsétálna melletted az utcán? Georg Büchner Woyzeck című drámáját két korabeli gyilkosságról megjelent cikk ihlette.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
18:10
Dr. Hope: Egy asszony nem adja fel 2.
német életrajzi filmdráma, 2009
18:15
18:20
Brigsby mackó
amerikai film, 2017
18:35
Börtönvonat Yumába
amerikai western, 2007
18:40
Nagy elmék
francia vígjáték, 2017 (feliratos)
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.