Válnak Schwarzeneggerék

Kalifornia egykori first ladyje pénteken beadta a válókeresetet hűtlen férje, Arnold Schwarzenegger ellen a Los Angeles-i Fellebbviteli Bíróságon – két hónappal azután, hogy kiderült: a sztárnak gyereke született a házvezetőnőtől.
Maria Shriver a People-nek nyilatkozó forrás szerint a beadványban kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott, és megosztott felügyeleti jogot kért közös kiskorú gyermekeikre (a 17 éves Patrickre és a 13 éves Christopherre; a párnak két idősebb lánya is van: a 21 éves Katherine és a 19 éves Christina). Shriver – akit az egyik legjobb, válásokra szakosodott ügyvéd, Laura Wasse képvisel – ezenkívül asszonytartásra is igényt tart, ahogy arra is, hogy Schwarzenegger fizesse a perköltségeit. Schwarzenegger szóvivője, Adam Mendelsohn eddig még nem kommentálta a legújabb történéseket. 
 
A Kennedy-család 55 éves tagja és a 63 esztendős, testépítőből lett színészből lett egykori politikus 25 éven keresztül voltak házasok. Mint arról korábban mi is írtunk, május első felében a pár tagjai közös nyilatkozatban hozták nyilvánosságra, hogy különválnak, ám konkrét okkal nem indokolták a döntést. Körülbelül egy héttel később derült ki a drámai magyarázat: Shriver megtudta, hogy férjének 13 évvel korábban fia született attól a házvezetőnőtől, aki 20 éven keresztül dolgozott a család szolgálatában. 
 
A dologra állítólag Mrs. Schwarzenegger maga jött rá, mivel az évek során egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a háztartási alkalmazott, Mildred Baena jelenleg 13 éves Joseph fia feltűnően hasonlít Arnold Schwarzeneggerre. A People magazin forrása szerint azonban Shriver nem annyira Baenára, mint inkább férjére volt dühös az eset miatt, és egyetlen célja, hogy megvédje a családot (értsd: gyerekeit) az emiatt kipattanó botránytól. Az asszony azóta is rendszeresen feltűnik nyilvános eseményeken, mind a négy gyermekével együtt (legutóbb az athéni paralimpián vettek részt). 
 
 
 
(people.com, wenn)
 
 
2011.07.04
|


Film premierek

Deadpool 2.

amerikai akciófilm, 118 perc, 2018

Viktoria

bolgár-román filmdráma, 155 perc, 2014

Sosem voltál itt

amerikai-angol-francia akciófilm, 90 perc, 2017

Igaz történet alapján

francia vígdráma, 100 perc, 2017
Játék
A londoni Rory Ingham zavarba ejtően fiatal, ám máris a lábai előtt hever a szcéna. A 21 éves harsonás nemcsak hogy kiváló zenéket ír, de producerként is jeleskedik.
Filmek a TV-ben
23:00
A valóságshow után
amerikai vígdráma, 2016
23:00
Ünneprontók ünnepe
amerikai vígjáték, 2005
23:00
Chappie
amerikai sci-fi (ism.), 2015
23:05
Szeretet és köszönet
amerikai életrajzi film, 2014
23:05
Ryan közlegény megmentése
amerikai háborús film, 1998
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.