Kedvenc helyek

Felhagy a zenéléssel a Black Eyed Peas

Az amerikai zenekar hosszabb időre búcsút int a közönségnek, a határozatlan időre szóló leállást egy angliai koncerten jelentette be.
A Black Eyed Peas a napokban egy angliai koncertjén jelentette be, hogy határozatlan időre felhagy a közös zenéléssel. Fergie, az együttes énekesnője nem indokolta a döntést, amelyet a 2009 előtti hiátushoz hasonlított: akkor közel négy évig nem koncertezett az együttes. 

Az énekesnő azt azonban megígérte az angol rajongóknak: bár jó ideig most nem jönnek vissza a szigetországba, nem ez volt az utolsó alkalom, hogy láthatták a zenekart. 

A Black Eyed Peas kreatív figurája, a Black Einstein című szólólemezét készítő will.i.am a Twitteren erősítette meg a szünetet, de hozzátette: a zenekari alkotó munka nem szünetel a leállás alatt sem.NME
2011.07.11
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.