Őrült, dilis, szerelem.: részletek a filmből

A múltkori előzetes után ezúttal nem egy, hanem mindjárt három, magyar felirattal ellátott összeállítást kaptunk a Ryan Gosling és Steve Carell főszereplésével készült romkom, az Őrült, dilis, szerelem. legviccesebb jeleneteiből.
Mint arról már írtunk, a film főhőse Cal Weaver (Carell), aki már mindent megkapott az élettől, amit akarhat: jó munka, szép ház, aranyos gyerekek – méghozzá egykori gimis szerelme (Julianne Moore) oldalán. Amikor azonban kiderül, hogy felesége megcsalta és válni akar, hirtelen minden átalakul – egy egészen új típusú életté. 
 
A férfi szabad estéit ezentúl egy környékbeli bárban tölti, ahol találkozik a nagydumás Jacobbal (Gosling), aki bevezeti az új élet rejtelmeibe: a csajozás, a férfias ivászatok és a menő öltözködés birodalmába. Ám szegény Cal évtizedekkel ezelőtt leszokott a flörtölésről, és túl sok mindent kéne most egyszerre megtanulnia – miközben abban sem biztos még, hogy egyáltalán akarja-e az új életet... 
 
A lentebb látható három, 1-2 perc hosszúságú filmklip a vígjáték címének egy-egy szavát, azaz az őrültet, a dilist és a szerelmet járja körbe. A teljes művet – melyben a felsoroltakon kívül játszik még Emma Stone, Marisa Tomei és Kevin Bacon is, a rendezők pedig az I Love You Phillip Morrist is jegyző Glenn Ficarra és John Requa – szeptember 1-jén mutatják be a magyar mozik. 
 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
(InterCom)
 
 
2011.07.25
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:35
Varázs
amerikai vígjáték, 2018
18:40
Otthon, véres otthon
amerikai romantikus vígjáték, 1997
18:50
Szemfényvesztők
francia-amerikai akciófilm, 2013
18:50
A holnap határa
amerikai kalandfilm, 2014
18:50
Géniusz
amerikai életrajzi film, 2016
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.