Videó: A majmok bolygója – Lázadás

Mint arról korábban már írtunk, James Franco főszereplésével forgattak előzményfilmet A majmok bolygója-franchise-hoz. A majmok bolygója – Lázadás augusztus 18-én érkezik a magyar mozikba. Addig is íme egy közel 2 perces, ...
...magyar feliratos összeállítás a műből, ami a múlt hét végén zárult San Diegói-i Comic-Conon debütált. Az izgalmas részletben azt láthatjuk, ahogy a majmok komoly harcok árán átveszik az irányítást a város (San Francisco) felett. A film egyébként arról szól, hogy egy San Franciscó-i kutatólaboratóriumban egyre közelebb kerülnek az Alzheimer-kór gyógyszerének megtalálásához. Ám a szer másképp hat az emberekre, mint a kísérleti csimpánzokra. Míg az emberek átmeneti javulás után váratlan és kezelhetetlen tüneteket produkálnak, addig a majmok agya hihetetlen fejlődést mutat. 
 
A legokosabb kísérleti alany, Caesar megelégeli a rabságot, fellázítja sorstársait és élükre állva kiszabadul a szigorúan őrzött intézményből. A majmok kíméletlen háborúba kezdenek elbizakodott teremtőik ellen, amit már senki nem tud megállítani… A majmok bolygója - Lázadásban a már említett James Francón kívül szerepel még a Gettó milliomos sztárja, Freida Pinto, John Lithgow és a Harry Potter-filmekből jól ismert Tom Felton is.
 
 
 
 
 
(InterCom)
 
 
2011.07.28
|


Film premierek

Kópé

amerikai-kanadai animációs film, 87 perc, 2019

Downton Abbey

angol filmdráma, 122 perc, 2019

Curtiz - A magyar, aki felforgatta Hollywoodot

magyar életrajzi dráma, 98 perc, 2018

100 dolog

német vígjáték, 111 perc, 2018
Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Filmek a TV-ben
18:10
A kokainkölyök
amerikai bűnügyi film, 2018
18:10
Adele Spitzeder, a csaló
német-osztrák filmdráma, 2012
18:15
Halálos iramban 7.
amerikai akciófilm, 2014 (ism.)
18:25
Bérgyilkosok
amerikai akciófilm, 1995
18:30
Acélország
angol thriller, 2018
Ma kerül a lelőhelyekre, tonnányi őszi programmal (és egy Brad Pitt interjúval!!!) Játékunk is folytatódik: fotózkodj Pesti Esttel, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőjegyeket adunk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.