Videó: sztárparádé szilveszterre

Rekordot döntött Garry Marshall, a Micsoda nő! és a Valentin nap rendezője: közelgő filmjében, a Szilveszter éjjelben (mely a Valentin naphoz lazán kapcsolódó folytatás) még az előzőnél is több sztár szerepel. Nézd meg az előzetest!
Garry Marshall az a rendező, akit minden színész szeret: korai sikere, a Micsoda nő! vagy későbbi filmje, a Neveletlen hercegnő főszereplői csakúgy, mint azok, akik még nem dolgoztak vele… de nagyon örülnének a lehetőségnek. Talán ezért sikerült tavaly összehoznia a Valentin napot: a romantikus vígjátékot, melyben annyi sztár gyűlt össze, hogy abból tíz másik film is kitelt volna. 
 
A rendező-producer már a Valentin nap premierjén azt nyilatkozta, hogy meg szándékozik dönteni saját rekordját, és olyan filmet akar rendezni, amiben még több hírességet hoz össze a kamera előtt – és az előző mű írójával együtt elkészítette az egy New York-i szilveszter éjjel fordulatairól szóló forgatókönyvet, melyben ezúttal is párhuzamos szálakon kanyarog majd a történet: a mű szerelmek, szakítások, békülések és egymásra találások sztorija. A stáblista pedig azt bizonyítja, hogy a rendezőnek sikerült végrehajtani a tervet. 
 
Az új romkomban, melynek címe Szilveszter éjjel (New Year’s Eve), a Valentin napnál is több sztár játszik: Ashton Kutcher, Robert De Niro, Katherine Heigl, Carla Gugino, Josh Duhamel, Zac Efron, Abigail Breslin, Jessica Biel, Sofia Vergara, Alyssa Milano, Lea Michele, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank, Sarah Jessica Parker, Halle Berry, Sienna Miller, Julie Andrews, John Lithgow, Ice Cube, Til Schweiger, John Stamos, Jon Bon Jovi, Hector Elizondo, Ludacris és még sokan mások gyűltek össze a film kedvéért. A Szilveszter éjjelt idén decemberben mutatják be a magyar mozik (az amerikai premier december 9-én lesz), addig is íme a magyar feliratos előzetes:
 

 
 
IC Press
2011.08.02
|


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
Filmek a TV-ben
22:35
Piszkos pénz
amerikai bűnügyi thriller, 2014
22:35
Végzetes vonzerő
amerikai thriller, 1987
22:45
Slender Man: Az ismeretlen rém
amerikai horror, 2018
22:50
Exek és szeretők
amerikai vígjáték, 2013
22:50
Farkasok
francia-kanadai horror, 2014
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.