Videó: sztárparádé szilveszterre

Rekordot döntött Garry Marshall, a Micsoda nő! és a Valentin nap rendezője: közelgő filmjében, a Szilveszter éjjelben (mely a Valentin naphoz lazán kapcsolódó folytatás) még az előzőnél is több sztár szerepel. Nézd meg az előzetest!
Garry Marshall az a rendező, akit minden színész szeret: korai sikere, a Micsoda nő! vagy későbbi filmje, a Neveletlen hercegnő főszereplői csakúgy, mint azok, akik még nem dolgoztak vele… de nagyon örülnének a lehetőségnek. Talán ezért sikerült tavaly összehoznia a Valentin napot: a romantikus vígjátékot, melyben annyi sztár gyűlt össze, hogy abból tíz másik film is kitelt volna. 
 
A rendező-producer már a Valentin nap premierjén azt nyilatkozta, hogy meg szándékozik dönteni saját rekordját, és olyan filmet akar rendezni, amiben még több hírességet hoz össze a kamera előtt – és az előző mű írójával együtt elkészítette az egy New York-i szilveszter éjjel fordulatairól szóló forgatókönyvet, melyben ezúttal is párhuzamos szálakon kanyarog majd a történet: a mű szerelmek, szakítások, békülések és egymásra találások sztorija. A stáblista pedig azt bizonyítja, hogy a rendezőnek sikerült végrehajtani a tervet. 
 
Az új romkomban, melynek címe Szilveszter éjjel (New Year’s Eve), a Valentin napnál is több sztár játszik: Ashton Kutcher, Robert De Niro, Katherine Heigl, Carla Gugino, Josh Duhamel, Zac Efron, Abigail Breslin, Jessica Biel, Sofia Vergara, Alyssa Milano, Lea Michele, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank, Sarah Jessica Parker, Halle Berry, Sienna Miller, Julie Andrews, John Lithgow, Ice Cube, Til Schweiger, John Stamos, Jon Bon Jovi, Hector Elizondo, Ludacris és még sokan mások gyűltek össze a film kedvéért. A Szilveszter éjjelt idén decemberben mutatják be a magyar mozik (az amerikai premier december 9-én lesz), addig is íme a magyar feliratos előzetes:
 

 
 
IC Press
2011.08.02
|


Film premierek

Látomás

francia-japán filmdráma, 109 perc, 2018

Vízipók-csodapók - Felújított filmváltozat

magyar animációs film, 72 perc, 1983

Mia és a fehér oroszlán

dél-afrikai-francia-német családi film, 98 perc, 2018

Interjú Istennel

amerikai misztikus dráma, 97 perc, 2018

Hotel Mumbai

amerikai-ausztrál történelmi dráma, 125 perc, 2018

Ferenc pápa – Egy hiteles ember

amerikai-svájci dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Egy nő fogságban

magyar dokumentumfilm, 89 perc, 2018

A gyászoló asszony átka

amerikai horror, 93 perc, 2019

Csodapark

amerikai-spanyol animációs film, 85 perc, 2019
Játék
A látványos kiállításon a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.
Filmek a TV-ben
18:10
Rakoncátlan célpont
angol vígjáték, 2009
18:15
Derült égből
német krimi, 2017
18:20
Brigsby mackó
amerikai film, 2017
18:25
Életben maradtak
amerikai katasztrófafilm, 1993
18:55
Zsenikém - Az ügynök haláli
amerikai akcióvígjáték, 2008
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.