NMI Paintball Székesfehérvár

Székesfehérvár, Pozsonyi út, Videoton Sportpálya
Székesfehérvár
Az én gyerekkoromban még nem volt paintball, legalábbis mi nem tudtunk róla. Pedig a nyolcvanas években jó sok műanyagpuskás öreghegyi ütközetet eldönthetett volna, ha valamilyen módon nyomot tudunk hagyni egymás ruháján.
Persze a valódi paintball nem kifejezetten gyerekeknek való, sőt, mintha kifejezetten azért találták volna ki velem egykorú felnőttek, hogy velem egykorú felnőttek (vagy akár idősebbek is) újraéljék a gyerekkoruk csatáit, csak sokkal élethűbb és izgalmasabb körülmények között, valamint némileg több pénzből. Ez volna tehát a paintball, mindannyiunk egyik eltemetett vágya, ám most kaptunk egy újabb esélyt arra, hogy elkezdjük, vagy éppen folytassuk. 
 
Augusztus 13-án nyílt az új fehérvári pálya összesen háromezer négyzetméternyi játéktérrel, ezen felül pedig belső parkolóval, öltözővel, mosdóval, a Pozsonyi úti sportpályán. A területen épület is található, tehát többféle játékmódot lehet választani, meg persze kombinálni is szabad őket. De ha helyszínünk éppen lenne, társaságunk is van hozzá, csak felszerelésünk nincsen, akkor a csapat szívesen ki is települ egy 650 négyzetméternyi mobil pályával. Na, az lehet az igazi meglepetésbuli. 


Szóval ne halogassuk tovább, vastagruha, célzókészség, elszántság és nem utolsó sorban, játéköröm! 
 
Pályafoglalás, információ: 06-20/270-1006. Nyitva tartás: a hét minden napján, egyeztetés alapján.
saxp
2011.08.13
|


Fesztiválok

Skandináv filmhét 2017 Budapest, 2017. október 25 - 29.

Csekkold! 3.0 – Cseh Színházi Fesztivál 2017 Budapest, 2017. november 3 - 5.

III. Open Fesztivál 2017 Budapest, 2017. november 13 - 18.

dunaPart 2017 Budapest, 2017. november 29. - december 2.

Játék
A Dzsungel egy elképesztő túlélőkaland története, amiben az a legmegdöbbentőbb, hogy valóban megtörtént. Emellett pedig bónuszként az egykori Harry Potter, azaz Daniel Radcliffe legnagyobb színészi átváltozását is megcsodálhatjuk.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.