Kedvenc helyek

Új dalokkal sokkolt a Green Day

Az amerikai zenekar legutóbbi koncertjén a legelkötelezettebb rajongók is hiába kerestek ismerős dallamokat. A főprogramban elhangzott 15 szám mindegyike új szerzemény volt.
A Green Day hétvégén titkos koncertet adott a kaliforniai Costa Mesában, a rajongók az utolsó pillanatban szerezhettek tudomást a fellépésről. Akinek sikerült eljutnia a koncertre, egy sokkal nagyobb meglepetésnek is részese lehetett, Billie Joe Armstrongék ugyanis egyetlen ismert számot sem játszottak a szett alatt, kizárólag új dalok kaptak helyet a repertoárban, valamint két feldolgozás hangzott el a fellépésen.
 
Az együttes összesen 15 vadi új számot játszott el, ezt követően levonult a színapdról, majd visszatérve, a ráadásban néhány régi Green Day-slágerrel egészítette ki a programot. A műsor azért okozott meglepetést, mert korábban nem esett szó arról, hogy új dalok készültek volna el az utóbbi időben. Bár a zenekar nemrégiben jelezte, hogy a nyáron megkezdte a stúdiózást, arra senki sem gondolt, hogy máris egy teljes lemezre való szám elkészült e rövid időszakban. A Green Day 2009-ben jelentkezett utoljára stúdióalbummal, következő lemezének megjelenéséről egyelőre semmiféle információ nem látott napvilágot.
 
(NME)
2011.08.16
|


Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.